Έκκληση βοήθειας: Οικονομική ανάγκη για τον 15χρονο Θανάση Ράρρα από το Νεοχώρι Δομοκού που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Θανάσης Ράρρας: Έκκληση βοήθειας για τον μικρό που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Εδώ και 2,5 ολόκληρα χρόνια ο 15χρονος Θανάσης Ράρρας, δίνει την δική του σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο. Από τις 23/04/2019, ο νεαρός διαγνώστηκε με  όγκο του ήπατος. Ύστερα από 2 χειρουργικές επεμβάσεις και δεκάδες χημειοθεραπείες δεν κατάφερε να νικήσει  το τέρας του καρκίνου. Η μόνη ελπίδα του Θανάση και της οικογένειας του είναι πλέον η μεταμόσχευση ήπατος σε νοσοκομείο της Ρώμης.

Ο μικρός Θανάσης  ταξιδεύει  με τους γονείς του για την Ρώμη, όπου θα εισαχθεί στο νοσοκομείο Bambino Gesù Children’s Hospital  για να υποβληθεί σε απαραίτητες εξετάσεις  και να μπει στην διαδικασία της μεταμόσχευσης ήπατος.

Το ποσό για την διαδικασία της μεταμόσχευσης είναι μεγάλο,  καθώς απαιτούνται εξειδικευμένες προεγχειρητικές  εξετάσεις οι οποίες είναι πολυδάπανες και  η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Η οικογένεια βρίσκεται πραγματικά σε δεινή οικονομική κατάσταση και ζητά τη βοήθεια όλων μας ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα  στο εξωτερικό και το παιδί να μπορέσει να θεραπευθεί.

Όποιος, λοιπόν, επιθυμεί να στηρίξει τον αγώνα της οικογένειας, μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Έκκληση βοήθειας: Οικονομική ανάγκη για τον 15χρονο Θανάση Ράρρα από το Νεοχώρι Δομοκού που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Ο τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα του Θανάση Ράρρα και του πατέρα του

Τράπεζα Πειραιώς 

GR 6801712900006290145534895

Δικαιούχοι λογαριασμού

Ράρρας Αθανάσιος

Ράρρας Δημήτριος

Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι πολύτιμη!

Ας έχουμε στο νου πως σαν λαός στηριζόμαστε στην αλληλεγγύη και στην αλληλοβοήθεια και ας προσφέρουμε οποιοδήποτε ποσό από το υστέρημά μας.

Η ομάδα του mirmidones.gr εύχεται στον μικρό μας Θανάση περαστικά και γρήγορα να  βγει νικητής στον αγώνα που δίνει.

Υπάρχει η διάγνωση διαθέσιμη από την οικογένειά του για όποιον θελήσει να επιβεβαιώσει την πραγματικότητα του προβλήματος και παρακάτω ενδεικτικά μπορείτε να δείτε την τελευταία μαγνητική του μικρού Θανάση

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν