Έκλεισε ο φάκελος της υπόθεσης Mad Clip: Η ευθύνη για το τροχαίο του

Mad Clip: Τέλος στο μυστήριο της υπόθεσης του δυστυχήματός του

Mad Clip: Τέλος στο μυστήριο της υπόθεσης του δυστυχήματος του γνωστού Έλληνα τράπερ, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου. Έκλεισε ο φάκελος και η αστυνομία απέδωσε ευθύνες.

Αναλυτικά όσα κατέθεσε η τροχαία για το δυστύχημα του γνωστού τράπερ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η υπόθεση του τροχαίου για την αστυνομία έχει ουσιαστικά κλείσει ως τροχαίο με ευθύνη του οδηγού. Αν και θα γίνει πραγματογνωμοσύνη από τεχνικό σύμβουλο που έβαλε η οικογένεια, δεν προκύπτει η εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου. Όπως λένε, δεν υπάρχει πρόβλημα στον δρόμο… Δηλαδή κακοτεχνίες ή νερό.

Η αστυνομία έχει καταθέσει την έκθεσή τη. Σχετικά με τα προσωπικά αντικείμενα του Mad Clip, οι αρχές ξεκαθαρίζουν πως αυτά δόθηκαν στον πατέρα του.

Αυτό που φαίνεται πως μένει λοιπόν ως εκκρεμότητα είναι να ελεγχθεί το κατεστραμμένο αμάξι του Mad Clip από τον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η οικογένεια.

Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ίσως δείξει», όπως λέει ο κ. Μαδιάς, αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα.

«Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου του αυτοκινήτου».

Related posts

Γρήγορο περπάτημα: Τι θα συμβεί στο σώμα σας αν περπατάτε γρήγορα για 15 λεπτά καθημερινά

Τι είναι πιο οικονομικό, να ανοιγοκλείνουμε την θέρμανση ή να την αφήνουμε ανοιχτή όλη μέρα;

Πρωτοπορούν τα Zara: Πουλήστε τα ρούχα που δεν φοράτε – Η πλατφόρμα που ανοίγει στην Ελλάδα