EKTAKTO: «Εδώ τον έχουν» – «Πάγwσε» η Νικολούλη με τη μαρτυρία και την απoκάλuψη για τον 39χρονο Βασίλη στη Λάρισα, 1 μήνα μετά

EKTAKTO: «Εδώ τον έχουν» – «Πάγwσε» η Νικολούλη με τη μαρτυρία και την απoκάλuψη για τον 39χρονο Βασίλη στη Λάρισα, 1 μήνα μετά

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει σήμερα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, με μια νέα συγκλονιστική υπόθεση στο Φως στο Τούνελ.

«Πάγωσε» η Νικολούλη με τη μαρτυρία

Αυτή τη φορά, καλείται να λύσει έναν περίπλοκο αστυνομικό γρίφο, που αφορά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 39χρονου ψυχολόγου Βασίλη Καλογήρου.

Ο Βασίλης αγνοείται από τα τέλη Δεκεμβρίου, με την τελευταία του εμφάνιση να καταγράφεται στη Λάρισα, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία αλλά και σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης της Καστοριάς, η γνωστή δημοσιογράφος έχει ήδη ξεκινήσει ένα οδοιπορικό στη Βόρεια Ελλάδα, αναζητώντας νέα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην εξαφάνιση. Το νέο τρέιλερ της εκπομπής της υποδηλώνει ότι υπάρχουν εξελίξεις, οι οποίες ενδέχεται να ανατρέψουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα και να προσφέρουν καίριες απαντήσεις για την τύχη του 39χρονου.

Θρίλερ στη Λάρισα για τον 39χρονο Βασίλη – «Χλωμό το βλέπω»

Πού θα επικεντρωθούν οι έρευνες για τον 39χρονο -«Χλωμό να είναι στη Θεσσαλονίκη», λέει ο Τσούκαλης

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον 39χρονο Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος εξαφανίστηκε από τη Λάρισα στις 30 Δεκεμβρίου.

Όλες οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπως αυτή κομμωτή στη Θεσσαλονίκη, που ισχυρίζεται ότι τον κούρεψε μία ημέρα μετά την εξαφάνισή του, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να οδηγούν στα ίχνη του 39χρονου.

Μεταβαίνουν στη Λάρισα εθελοντές της έμπειρης ομάδας ερευνών ΟΦΚΑΘ – Θα εξετάσουν σημεία εκτός Πηνειού

Παράλληλα, στην περιοχή θα βρεθούν κι εθελοντές της έμπειρης ομάδας ερευνών ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι με εκπαιδευμένα σκυλιά και drones θα «χτενίσουν» και άλλα σημεία, εκτός Πηνειού.

«Υπάρχει μια νέα πληροφορία που αυτή τη φορά δεν αφορά στον Πηνειό αλλά άλλη περιοχή και ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης ζήτησε τη βοήθειά μας.

«Θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να εντοπίσουμε έστω και το παραμικρό ίχνος που θα μας βοηθήσει να βρούμε το Βασίλη», ανέφερε στο karfitsa o πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος.

Η είδηση της ημέρας