EKTAKTO για Ιωάννα Παλιοσπύρου

EKTAKTO για Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο Γολγοθάς που βιώνει τα τελευταία χρόνια

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, εδώ και κάποιες μέρες βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να πραγματοποιήσει νέες θεραπείες στο Broomfield Hospital. Η ίδια συνεχίζει τον δύσκολο και μακρύ δρόμο των αισθητικών επεμβάσεων με λέιζερ, με σκοπό να βελτιωθούν οι ουλές και τα σημάδια στο πρόσωπο και στο σώμα της μετά την επίθεση που υπέστη με βιτριόλι το 2020.

Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα για εκείνη ήταν πολύ πιο δύσκολα από τις άλλες φορές, καθώς όπως αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο πόνος ήταν αβάσταχτος, ενώ οι θεραπείες που υπεβλήθη πιο δυνατές από ποτέ. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ενημερώνει τακτικά τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με τον Γολγοθά που βιώνει τα τελευταία 5 χρόνια, στέλνοντας ένα μήνυμα ενδυνάμωσης.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Λονδίνο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου λοιπόν, στις τελευταίες της αναρτήσεις έδειξε τις ουλές της και το αποτέλεσμα των θεραπειών με λέιζερ, ενώ είναι φανερό ότι το δέρμα της είναι αρκετά ερεθισμένο. Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε, ήταν μια επίπονη διαδικασία, με την ίδια να γράφει: «Εχθές εξαφανίστηκα γιατί… βλέπετε. Πήρα πολλά παυσίπονα και δέχτηκα πολλή ενέργεια laser… Σήμερα νιώθω καλύτερα όμως… Εννοείται πηγαίνω κάθε μέρα και με παρακολουθούν. Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα».

EKTAKTO για Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τι αποκάλυψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τις θεραπείες της
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day στον ALPHA και αποκάλυψε πως ο φετινός της χειμώνας πρόκειται να είναι δύσκολος λόγω των θεραπειών που κάνει στο εξωτερικό: «Ο φετινός χειμώνας θα είναι δύσκολος λόγω των θεραπειών που πρέπει να κάνω. Κάνω θεραπείες σε Αγγλία και Γαλλία», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος της εκπομπής, την ρώτησε για το βίντεο που είχε δημοσιεύσει και είχε λάβει αρνητικά σχόλια για το μαγιό που φορούσε. «Δεν θυμάμαι τα αρνητικά σχόλια για το μαγιό. Δέχομαι πολλά θετικά σχόλια, τα υπόλοιπα είναι αμελητέα», απάντησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

EKTAKTO για Ιωάννα Παλιοσπύρου

Νέο εγκληματικό λάθος: Σε νάρκωση με μέθη ήταν ο Μαζωνάκης όταν μπήκε στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης

Ανατριχιαστικό! Κηδεία Μαζωνάκη: To σημάδι από τον ουρανό τη στιγμή της ταφής – «Είναι από τον Θεό…», σπάραζε η Μαρία (Βίντεο-Ντοκουμέντο)

Κηδεία Μαζωνάκη: Ήταν όλοι εκεί εκτός από έναν – Η ηχηρή απουσία από το τελευταίο «αντίο»

ΕΚΤΑΚΤΟ από την κηδεία Μαζωνάκη: Κατέppευσε έξω από την εκκλησία, τον μετέφεραν στα χέρια μέχρι το ασθενοφόρο, σoκ

Ο Γιώργος Λιάγκας λύγισε on Instagram αντί on air: «Έφυγες νωρίς, έφυγες άδικα» γράφει για τον χαμό του Μαζωνάκη

Προτεινόμενα