ΕΚΤΑΚΤΟ: ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

by Ioanna Themistocleous
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Οπρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Αντρίγια Ντελίμπασιτς έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (19/3), σε ηλικία 43 ετών.

Σύμφωνα με τη «MozzartSport», διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο το 2023 και αφού χειρουργήθηκε είχε επιστρέψει στο ποδόσφαιρο ως αθλητικός διευθυντής της Μπουντούτσνοστ το περασμένο καλοκαίρι. Το πρόβλημα όμως επέστρεψε και τελικά ο Ντελίμπασιτς δεν κατάφερε να βγει ξανά νικητής.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Ο Μαυροβούνιος φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης το 2006, όταν αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ σκοράροντας 1 γκολ.

Μανέλη: Η εγγονή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που έζησε στην Αμερική

Κωνσταντινίδου – Χάνος: Μαζί στο θέατρο για τη Μαρία Χάνου

Θρήνος για πρώην παίκτη του Rising Star: Συγκλονίζει περιγράφοντας πως ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα της 32χρονης Γεωργίας

Αποκάλυψη: Η σωτήρια κίνηση της ηλικιωμένης που σκοτώθηκε στην Πλάκα και έσωσε τους μαθητές του σχολικού

ΜΟΛΙΣ «ΕΣΚΑΣΕ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ 400 ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ 150 ΕΥΡΩ – Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Προτεινόμενα