EKTAKTO ΤΩΡΑ: ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΧΑΟΣ

by Ioanna Themistocleous
EKTAKTO ΤΩΡΑ: ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΧΑΟΣ

Μοιραίο ταξίδι για γυναίκα ΑμΕΑ που τραυματίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο.

Σε εξέλιξη η διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος
Μια απρόσμενη τραγωδία εκτυλίχθηκε στους χώρους του Διεθνούς αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν 67χρονη επιβάτιδα με αναπηρία τραυματίστηκε σοβαρά κατά την αποβίβασή της από αεροσκάφος που είχε φτάσει από την Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα έχασε την ισορροπία της κατά την αποβίβαση κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες του αεροδρομίου και ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα κατέληξε, με τα ακριβή αίτια θανάτου να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Η 67χρονη ήταν ενεργό μέλος και ωφελούμενη του ΥΠΕΡΙΩΝ, μιας δομής που στηρίζει άτομα με σπάνιες παθήσεις. Είχε μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε διεθνές συνέδριο για τις σπάνιες ασθένειες, γεγονός που – όπως λένε άνθρωποι που τη γνώριζαν – αποτύπωνε την ακούραστη δράση και τη διάθεσή της να δίνει φωνή σε όσους αντιμετωπίζουν αντίστοιχες δυσκολίες.

Όσοι συνεργάστηκαν μαζί της μιλούν για μια γυναίκα δραστήρια, μαχητική και πάντα πρόθυμη να στηρίξει άλλους ασθενείς και οικογένειες. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε βαρύ πένθος και αμηχανία στην κοινότητα του συλλόγου, που κάνει λόγο για μια απώλεια δυσαναπλήρωτη.

Την ίδια ώρα, οι αρμόδιες υπηρεσίες εξετάζουν τι συνέβη κατά την αποβίβαση, αναζητώντας απαντήσεις για το αν τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας και υποστήριξης.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν: Νεκρό και το 12χρονο παιδί στη φωτιά της Λητής – Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία

Η Λιόλιου, ο Οικονομόπουλος, ο Μαζώ και οι άλλοι: Όλα τα σχήματα μπουζουκιών στη νυχτερινή Αθήνα τον χειμώνα

Έκτακτο: Εντοπίστηκε και δεύτερη σορός στη φωτιά – Έρευνες αν πρόκειται για το 12χρονο παιδί που αγνοείται

«Μια υπέροχη μανούλα»: Η Μυρτώ της Πάρου χαμογελά ξανά – Η νέα φωτογραφία και το κύμα συμπαράστασης

Μερομήνια: Τι καιρό προβλέπουν ότι θα κάνει στην Ελλάδα τον Ιούλιο

Προτεινόμενα