ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ: Έσκασαν δύο λάστιχα σε πούλμαν με 50 επιβάτες – Οι πρώτες πληροφορίες

by Ioanna Themistocleous
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ: Έσκασαν δύο λάστιχα σε πούλμαν με 50 επιβάτες – Οι πρώτες πληροφορίες

Μεγάλη αναστάτωση τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Σε μισθωμένο πούλμαν που ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, κατά την επιστροφή του λίγο μετά την Λαμία στις 01:30 της Κυριακής (06/09) έσκασαν δύο λάστιχα.

Ο οδηγός έχασε προς στιγμήν τον έλεγχο και κατάφερε να το σταματήσει 100 μέτρα πιο κάτω και αφού οι ζάντες χαράκωναν την άσφαλτο. Το λεωφορείο ήταν γεμάτο και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στο οδόστρωμα, σύμφωνα με το eviaonline.gr.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, καθώς και όχημα της Ιόνιας Οδού, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των επιβατών και η ασφαλής διαχείριση του περιστατικού.

Ωστόσο, η περιπέτεια των επιβατών δεν τελείωσε εκεί. Όλοι τους, που είναι από τη Χαλκίδα, χρειάστηκε να περιμένουν για αρκετή ώρα μέχρι να βρεθεί λύση για τη μεταφορά τους, καθώς ακολούθησαν πολύωρες συνεννοήσεις για την εξεύρεση άλλου λεωφορείου.

Περίπου 2 ώρες αργότερα έφτασε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λαμίας, το οποίο όμως διέθετε μόλις 40 θέσεις. Οι αστυνομικοί, ορθώς, δεν επέτρεψαν την αναχώρησή του με μέρος μόνο των επιβατών και επέμειναν να εξασφαλιστεί επιπλέον όχημα.

Τελικά, δόθηκε λύση μέσω άλλου λεωφορείου του ΚΤΕΛ, το οποίο επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη και διέθετε τις απαραίτητες θέσεις για να μεταφέρει τους υπόλοιπους επιβάτες.

Πέθανε αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός – Η συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα τραγουδίστρια: Διαγνώστηκε με σοβαρή πάθηση και εξόγκωμα στο λαιμό

Σκηνές οδύνης στην Τανάγρα: Συγκλονίζουν τα λόγια της γυναίκας του άτυχου πιλότου μετά την πτώση του Phantom

Τανάγρα: Στο φως η τελευταία συνομιλία των πιλότων λίγο πριν την τραγωδία – Σοκ

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΜΑΣ: ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ 37ΧΡΟΝΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΡΟΥ

Προτεινόμενα