Εκτός εαυτού on air γυναίκα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: «100 να είναι οι μέρες τους και πολλές είπα»

by Τόνια Τζαφέρη

Οργή με την ανακοίνωση των μέτρων σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η κυβέρνηση πήρε τις αποφάσεις της και εχθές ήταν η ημέρα όπου και τις ανακοίνωσε. Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους άνω των 60 και πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα σε όσους δεν υπακούσουν.

Εξαγριωμένη εμφανίστηκε μία πολίτης όταν στην ερώτηση πως της φάνηκε το πρόστιμο των 100 ευρώ εκείνη είπε «100 να είναι οι μέρες τους». Σάλος έχει προκληθεί με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω των 60 ετών.

Εκτός εαυτού on air γυναίκα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: «100 να είναι οι μέρες τους και πολλές είπα»

Οι περισσότεροι αντιδρούν και το βρίσκουν αντισυνταγματικό ενώ άλλοι φαίνεται να φοβήθηκαν και να έκλεισαν το ραντεβού για το εμβόλιο. Άλλοι πάλι δίνουν διαλλακτικές απαντήσεις για να αποφύγουν το πρόστιμο των 100 ευρώ.

Μια εξαγριωμένη πολίτης δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΙ για το πρόστιμο των 100 ευρώ οτι… «100 να είναι οι μέρες τους»!

Οικονομικό πέναλτι για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν κλείσει ραντεβού για την πρώτη δόση μέχρι τις 16 Ιανουαρίου είναι ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών. Σε περίπτωση που ανεμβολίαστοι δεν κλείσουν το ραντεβού τους μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2021, τότε θα τους επιβάλλεται οικονομικό πέναλτι 100 ευρώ τον μήνα. Ενα διοικητικό πρόστιμο το οποίο θα βεβαιώνεται μέσω της ΑΑΔΕ. Τα έσοδα αυτά θα πηγαίνουν σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo