Ελευσίνα πορεία: 150 αρνητές της μάσκας συγκεντρώθηκαν και έκαναν διαδήλωση ο ένας δίπλα στον άλλον (βίντεο)

by Αντώνης Βαλμάς

Ελευσίνα πορεία: Διαμαρτυρία 150 ατόμων χωρίς να φοράνε μάσκα και χωρίς να τηρείται απόσταση ασφαλείας

Ελευσίνα πορεία: Όσοι συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας σε δρόμους γύρω από την περιοχή της Ελευσίνας. Η διαδήλωση κράτησε για πάνω από 40 λεπτά και οι διαδηλωτές ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον.

Πάνω από 150 άτομα μαζεύτηκαν και πραγματοποίησαν πορεία χθες το απόγευμα στην Αττική. Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο παρακάτω, κανείς δεν τήρησε την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας για να προφυλαχθούν από τον κορονοϊό.

Η διαδήλωση φυσικά διοργανώθηκε μέσω από τα social media από λεγόμενους «αρνητές της μάσκας». Οι διαδηλωτές κινήθηκαν σε δρόμους πέριξ της Ελευσίνας για πάνω από 40 λεπτά ο ένας δίπλα στον άλλον.

Ελευσίνα πορεία: 150 άτομα χωρίς μάσκα μαζεύτηκαν για διαδήλωση

Οι συμμετέχοντες της πορείας που έγινε στην περιοχή της Ελευσίνας δεν τήρησαν κανένα μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό

Το συγκλονιστικό είναι ότι όλα αυτά σημειώθηκαν την μέρα που ανακοινώθηκαν από την επιτροπή υγείας για τον κορονοϊό πάνω από 3.000 κρούσματα. Ένας τραγικός αριθμός ρεκόρ για τη χώρα μας! Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν 3.316 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 24 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 66.637, εκ των οποίων το 54.1% άνδρες.

Πορεία στην Ελευσίνα από…αρνητές της μάσκας βίντεο

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα