Ελεύθερη η Super Κική: Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες των δημοσιογράφων

by Εύα Ζαχαριάδη

Super Κική: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

Η γνωστή ινφλουένσερ αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και η ίδια αποκάλυψε πως θα τα πει όλα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε η Super Κική και οι δύο φίλες της που κατηγορούνται για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες. Οι τρεις γυναίκες μήνυσαν 39χρονο πρώην σύντροφο της μίας, καταγγέλλοντας πως ασκούσε βία.

Οι Αρχές επέβαλλαν στη Super Κική και τη φίλη της να μην πλησιάζουν τον 39χρονο αντίδικο και να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του αντίδικου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, αποκάλεσε την Super Κική «σούπερ αμόλυβδη» και ανέφερε πως «αν θέλει να μας απειλήσει, να μας σκοτώσει, η δικαιοσύνη είναι ενήμερη».

Ελεύθερη η Super Κική: Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες των δημοσιογράφων

Η ίδια στην κάμερα του Alpha είπε: «Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Θα σας τα πω στο Instagram μου. Παιδιά αφήστε με, θέλω να πάω να κάνω ένα μπάνιο.»

Παράλληλα, ελεύθερος αφέθηκε και ο 39χρονος, ο οποίος εμφανίστηκε στην έξοδο της Ευελπίδων και δεν θέλησε να μιλήσει στις κάμερες. «Είναι ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους» είπε ο δικηγόρος του.

Οι πρώτες δηλώσεις της Super Κικής στις κάμερες

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo