Ελένη Παναγιώτου: Συγκέντρωσε 19.730 μόρια – Από το ΕΠΑΛ Βόλου στην Ιατρική

by Τόνια Τζαφέρη

Ελένη Παναγιώτου: Συγκέντρωσε 19.730 μόρια – Από το ΕΠΑΛ Βόλου στην Ιατρική

Ελένη Παναγιώτου: Η περίοδος των αποτελεσμάτων στις πανελλήνιες, έφερε πολλούς νεαρούς αγωνιστές στο προσκήνιο. Τα θερμά μας συγχαρητήρια πηγαίνουν σε όλους όσους αγωνίστηκαν σκληρά, είτε τα κατάφεραν είτε όχι.

Αξίζει όμως να επαινούμε και να μαθαίνουμε τους μαθητές εκείνους, που μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Κατάφεραν να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους και να μην τα παρατήσουν.

Μέσα σε έναν χειμώνα άγνωστό με αλλεπάλληλα lockdowns,  και ακόμη χειρότερα να χάνεις ανθρώπους σου, από την νόσο του covid. Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και να αφοσιωθείς στο διάβασμα σου. Εκτός από τον Δημήτρη Καρακώστα όμως που γνωρίσαμε. Τον νεαρό που έχασε και τους δυο γονείς από κορονοίο, αλλά κατάφερα να αριστεύσει στις Π|ανελλήνιες.

Έρχεται μια ακόμη μαθήτρια, με μόρια ρεκόρ. Η Παναγιώτου Ελένη, από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου αρίστευσε με 19.730 μόρια και με την καλύτερη βαθμολογία σε όλες τις δομές των ΕΠΑΛ. Ο τομέας στον οποίο διακρίθηκε ήταν αυτός της Υγείας και της Πρόνοιας. Με στόχο, όπως αναφέρει η ίδια, την Ιατρική Θεσσαλονίκης αρχικά, αλλά έχοντας τη σκέψη ταυτόχρονα να δηλώσει και σε άλλες πόλεις.

Ελένη Παναγιώτου: Συγκέντρωσε 19.730 μόρια - Από το ΕΠΑΛ Βόλου στην Ιατρική

Οι δηλώσεις της Ελένης Παναγιώτου

Σε μία δύσκολη περίοδο με την πανδημία δηλώνει στο magnesianews.gr ότι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους, ενώ ταυτόχρονα τους περιόρισε πολύ. Παρόλ’ αυτά «ευνόησε στον περισσότερο χρόνο για μελέτη», χωρίς η καραντίνα εν τέλει να αποτελεί αρνητικό στοιχείο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν