«Έλεος, δεν είχαμε τρομοκράτες, μην τρελαθούμε…» – Καταπέλτης ο Κατερινόπουλος για Πέραμα

Εδώ υπάρχει απώλεια ψυχραιμίας, δεν δείχνει επαγγελματισμό

Για έλλειψη ψυχραιμίας και επαγγελματισμού από την ομάδα ΔΙΑΣ, μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το περιστατικό στο Πέραμα. Ο αστυνομικός διευθυντής εν αποστρατεία, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star παρουσιάστηκε αντίθετος με τις κινήσεις των αστυνομικών, στεκόμενος ιδιαίτερα στην έλλειψη εκπαίδευσης που υπάρχει στην συγκεκριμένη ομάδα της Άμεσης Δράσης

«Το δεύτερο λάθος, κατά την δική μου εκτίμηση πάντα, είναι οι πυροβολισμοί. Βεβαίως εδώ είδαμε οτι οδηγούνται ενώπιον του εισαγγελέα για υπέρβαση του ορίου αμύνης, ενδεχόμενο δόλο κτλ. Αυτά θα φανούν στην πορεία από την δικαιοσύνη, αλλά δεν δέχθηκαν επίθεση από όπλο. Δεν υπάρχει το ανάλογο μέσο. Να δεχθούμε οτι έκανε πίσω με το αυτοκίνητο και κινδύνευσε η σωματική τους ακεραιότητα και επ’ ουδενί λόγο η ζωής τους. Άρα ήταν πολύ τραβηγμένο και δεν τράβηξε όπλο ένας, τράβηξαν περισσότεροι από οτι ακούσαμε. 38 κάλυκες. Έλεος, εδώ δεν είχαμε τρομοκράτες απέναντι που μας σημάδευαν με ένα όπλο.

Κατερινόπουλος: “Εκεί χάνεται η ψυχραιμία, χάνεται ο έλεγχος. Αυτά πρέπει να τα δει η Πολιτεία”

Εδώ υπάρχει απώλεια ψυχραιμίας, δεν δείχνει επαγγελματισμό. Προσωπικά δεν μπορώ να έχω διαφορετική άποψη για την περιβόητη ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία προσφέρει πολλά αλλά όπως είδαμε, το τελευταίο εξάμηνο προσλάβανε ανθρώπους, τους εκπαίδευσαν για ένα μήνα, τους έβαλαν στην ομάδα ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί τους που είναι εκπαιδευμένοι να κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από τον συνοδό παρά από τους κακοποιούς. Εκεί χάνεται η ψυχραιμία, χάνεται ο έλεγχος. Αυτά πρέπει να τα δει η Πολιτεία.

Στα πλαίσια της άμυνας, της δικής τους άμυνας ή τρίτου. Το μέσο πρέπει να είναι ανάλογο που να βάζει σε κίνδυνο την ζωή ή την σωματική τους ακεραιότητα. Και το ερώτημα είναι το εξής… Όντως κινδύνευε η ζωή τους, πυροβόλησαν όλοι, γιατί από την βαλλιστική πυροβόλησαν και οι 7. Ε μην τρελαθούμε…».

Related posts

Άντρο κακοποιών στη Ζωγράφου: 22 συλλήψεις από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. – Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών

«Γροθιά στο στομάχι» η εξομολόγηση του Θανάση Κατερινόπουλου για τον θάνατο του γιου του: «Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου»

Έξαλλη με την ατάκα του: Η πραγματική αιτία που τα “έσπασαν” Νικολούλη-Κατερινόπουλος και δεν ξαναπάτησε στην εκπομπή

«Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!»: Έξαλλος ο Θανάσης Κατερινόπουλος με το βίντεο που κυκλοφορεί

«Ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα και με το ζόρι ανέπνεε»: Πυροσβέστες πρόλαβαν και έσωσαν βρέφος που το είχαν ξεχάσει στο αυτοκίνητο

Βόρεια προάστια: Κινηματογραφική καταδίωξη συμμορίας Ρομά

Αυτός είναι ο 22χρονος που μαχαίρωσε ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Μενίδι

Θανάσης Κατερινόπουλος: Έξαλλος με την Πισπιρίγκου – «Στο τέλος θα πει πως την Ίριδα την έπνιξε η Τζωρτζίνα»

Η νέα ζωή του Θύμιου: Η νέα δουλειά, το σπίτι που νοικιάζει, οι γιατροί του και το δημόσιο ευχαριστώ