«Έλεος πια βρωμιάρηδες, ζώα είστε; Δεν σέβεστε τίποτα; Άντε από κει!»: Οι δηλώσεις της μητέρας της βιτριολίστριας που προκάλεσαν οργή

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν ντρέπεστε λίγο; Έλεος πια βρωμιάρηδες, ζώα είστε; Δεν σέβεστε τίποτα; Άντε από κει!»

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες με το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που πριν από έναν χρόνο δέχτηκε τη φρικτή επίθεση με το βιτριόλι. Η παρουσία της νεαρής κοπέλας στα δικαστήρια, με την ειδική λευκή μάσκα, βύθισε σε θλίψη το Πανελλήνιο, όμως σύσσωμοι σταθήκαμε στο πλευρό της γενναίας κοπέλας, αφού θαυμάσαμε το μεγαλείο και τη δύναμη της ψυχής της.

Από την άλλη η κατηγορούμενη δεν παρέστη στη δίκη επικαλούμενη κάποιο κόλλημα που δεν της επέτρεψε να έρθει και εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο της. Δημοσιογράφος της εκπομπής «T-live» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη μητέρα της δράστιδος και κανείς δεν περίμενε το ξέσπασμά της.

«Δεν ντρέπεστε λίγο; Έλεος πια βρωμιάρηδες, ζώα είστε; Δεν σέβεστε τίποτα; Άντε από κει!».

Οι δηλώσεις του Σάκη Κεχαγιόχλου για το τρομερό της επίθεσης με το καυστικό υγρό

«Εκφράζουμε την προσωπική μας συμπάθεια στο θύμα αυτής της επιθέσεως. Η προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης δεν έχει σχέση με τα νομικά. Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω στην κ. Παλιοσπύρου τη συμπάθεια μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια. Το τι θα πει η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα το πει στον οικείο δικονομικά χρόνο.

Το παραπεμπτικό βούλευμα είναι λανθασμένο. Ως προς τα πραγματικά περαστικά έχει ομολογήσει. Υπάρχει διαφωνία σου νομικό χαρακτηρισμό της πράξης. Παραπέμπεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η θέση της υπερασπίσεως είναι ότι πρόκειται για μια κλασική περίπτωση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Η θέση της υπερασπίσεως είναι ότι πρέπει να μετατραπεί η κατηγορία στο κακούργημα της βαριάς σκοπουμενης σωματικής βλάβης».

Related posts

Τραγωδία με τον 17χpονο Κωνσταντίνο: Μαθητής Λυκείου βρέθηκε νεκpός στο σπίτι του – Απαρηγόρητη η μητέρα

Τέως πρίγκιπες της Ελλάδας: Δείτε πόσα λεφτά βγάζουν Παύλος – Νικόλαος – Φίλιππος

«Κόκκινος συναγερμός»: Επέστρεψε η νόσος των τρελών αγελάδων – Τα πρώτα μέτρα