Ελλάδα: Η χώρα μας είναι ανάμεσα στους προορισμούς με τις καλύτερες πωλήσεις για το 2021

by i-diakopes.gr

Ελλάδα: Τι δείχνουν οι προβλέψεις για το 2021 από την ταξιδιωτική εταιρία Kuoni

Ελλάδα: Σύμφωνα με την ταξιδιωτική εταιρία Kuoni, η χώρα μας συγκαταλέγεται στους προορισμούς με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2021. Μπορεί το έτος 2020 να ήταν καταστροφικό για τον τομέα του τουρισμού, ωστόσο οι προβλέψεις για το 2021 είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξες.

Οι πωλήσεις και οι κρατήσεις φαίνεται πως έχουν ανοδική πορεία για το 2021. Καθώς η μέση δαπάνη ανά κράτηση αγγίζει τα 770 ευρώ. Αυτό ανέρχεται σε 10.170 ευρώ το 2021, από τα 9.400 ευρώ το 2020. Οι πελάτες φαίνεται πως επιλέγουν πολυτελείς εμπειρίες, όπως πτήσεις σε business class, μεταφορά με ελικόπτερο και πτήση με αερόστατο.

Στην κορυφή των δημοφιλέστερων προορισμών μεγάλων αποστάσεων συνταντώνται οι Μαλδίβες. Αντίστοιχα, το κορυφαίο νησί στην Καραϊβική είναι η Αντίγκουαε, ενώ δημοφιλή για σαφάρι είναι η Κένυα, η Μποτσουάνα και οι Σεϋχέλλες.

Η χώρα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση προτίμησης. Όπως ανέφερε ο κ. Ντέρεκ Τζόουνς, Διευθύνων Σύμβουλος της Kuoni «Οι τηλεφωνικές μας γραμμές είναι απασχολημένες με νέες έρευνες σε μέρη όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, οι Μαλδίβες, η Αντίγκουα και η Κένυα».

Ανέφερε ακόμα «Βλέπουμε δύο τύπους ταξιδιωτών να αναδύονται. Εκείνους που είναι έτοιμοι να κάνουν κράτηση και να ταξιδέψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Και εκείνους που σχεδιάζουν πολύ πιο μπροστά. Με στόχο να ταξιδέψουν σε ένα χρόνο ή και πολύ αργότερα».

Ελλάδα: Στους προορισμούς με τις περισσότερες κρατήσεις για το 2021

Δείτε αναλυτικά τους κορυφαίους προορισμούς για ταξίδια το 2021 και τη θέση της Ελλάδας

1.Μαλδίβες

2.Ιταλία

3.Κένυα

4.Σεϋχέλλες

5.Ελλάδα

6.Αντίγκουα

7.Ταϊλάνδη

8.Μποτσουάνα

9.Μπαλί

10.Σρι Λάνκα

11.Ιαπωνία

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα