Ελλάδα: Η χώρα μας ιδανικός προορισμός για γαμήλιο τουρισμό σε Φινλανδία και Σουηδία

Ελλάδα: Στις top προτάσεις για γαμήλιο τουρισμό από το θεματικό γαμήλιο περιοδικό HAAT

Ελλάδα: Ακόμα μία μεγάλη διάκριση για τη χώρα μας. Οι ομορφιές της Ελλάδας είναι γνωστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η χώρα μας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τον τουρισμό της, ενώ τα τελευταία χρόνια φημίζεται και για το γαμήλιο τουρισμό. Πλήθος ξένων ταξιδιωτών επιλέγουν τα ελληνικά νησιά, όπως τη Σαντορίνη και τη Μύκονο για παράδειγμα, για να παντρευτούν.

Το δημοφιλές θεματικό περιοδικό γάμου HAAT, συμπεριέλαβε τη χώρα μας στους ιδανικούς προορισμούς για διακοπές αλλά και γαμήλιο τουρισμό.

Σε ένα ειδικό αφιέρωμα τεσσάρων σελίδων με ρεπορτάζ, πρότεινε ως ιδανικούς προορισμούς για γάμο την Πάργα, καθώς και τέσσερα ιδιαίτερα δημοφιλή νησιά. Πρόκειται για τη Σαντορίνη, τη Σκόπελο, την Κρήτη και τη Ρόδο.

Το εν λόγω αφιέρωμα είχε δημοσιευτεί επίσης και στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού. Το ενδιαφέρον των Φινλανδών και των Σουηδών για τα άρθρα με ελληνικούς προορισμούς είναι τεράστιο, καθώς έχουν προσελκύσει μέχρι στιγμής 240.420 μοναδικούς επισκέπτες.

Εκτός από ιδανικός γαμήλιος προορισμός, εκτενής αναφορά γίνεται από τους Σουηδούς για τα νησιά της Ελλάδας

Το τουριστικό περιοδικό Allt αναφέρει 17 ελληνικά νησιά ως ιδανικούς προορισμούς για διακοπές. Αναφέρεται σε Αντίπαρο, Μύκονο, Νάξο, Σαντορίνη, Ρόδο, Κάρπαθο, Κω, Σύμη, Πάτμο, Ζάκυνθο, Κέκρυρα και Ιθάκη. Καθώς και σε Ύδρα, Σκιάθο, Σκόπελο, Σάμο και Κρήτη.

Related posts

Έγραψε 4 λέξεις στην τελευταία σελίδα: Ανατριχιάζει το τελευταίο σημείωμα της 11χρονης, η αποκάλυψη της δασκάλας της

Δείτε Πόσο ρεύμα καίει ο ανεμιστήρας δαπέδου και ο ανεμιστήρας οροφής και Πόσο ρεύμα καίει το κλιματιστικό

«Έφυγε» από τη ζωή ο ιδιοκτήτης πασίγνωστων ψητοπωλείων