Ελληνικά ξενοδοχεία: 6 ξενοδοχεία στην Ελλάδα στα καλύτερα της Ευρώπης για την Telegraph

Ελληνικά ξενοδοχεία: Ποια είναι τα 6 καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας

Ελληνικά ξενοδοχεία: Η βρετανική εφημερίδα Telegraph συγκαταλέγει 6 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στα καλύτερα της Ευρώπης. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση. Γιατί ουσιαστικά προτρέπει τους Βρετανούς πολίτες να τα επισκεφτούν όταν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Η ζήτηση για διακοπές στη Μεγάλη Βρετανία είναι ήδη μεγάλη, ειδικά μετά την ανακοίνωση Τζόνσον για έναρξη των διεθνών ταξιδίων στις 17 Μαΐου.

Αυτά είναι τα 6 ξενοδοχεία στην Ελλάδα που προτείνει στους Βρετανούς η Telegraph.

1. Kokkini Porta Rossa, Ρόδος

Η Telegraph αξιολογεί με 9 στα 10 το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Η διανυκτέρευση ξεκινάει από 299 λίρες καθώς πρόκειται για κτίριο από τον 14ο αιώνα. Συγκεκριμένα, από την εποχή των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη. Αργότερα δε, αποτέλεσε οικία τουρκικών, ελληνικών και εβραϊκών οικογενειών.

2. Amanzoe, Πελοπόννησος

Με 9/10 βαθμολογεί και αυτό το ξενοδοχείο η Telegraph. Πρόκειται για ένα πανέμορφο και πολυτελές resort στο Πόρτο Χέλι. Το resort δίνει έμφαση στην υγεία και την ευεξία καθώς διαθέτει σπα που προσφέρει θεραπείες βασισμένες στην αρχαιοελληνική φιλοσοφία. Η διανυκτέρευση ξεκινά από 880 λίρες.

3. Elivi, Σκιάθος

Βαθμολογία 8 στα 10 έλαβε το ξενοδοχείο από την Telegraph. Η διανυκτέρευση ξεκινά από 146 λίρες, ενώ πρόκειται για μπουτίκ resort στις Κουκουναριές. Φημίζεται ότι αποτελεί τον προορισμό για τις ιδανικές φωτογραφίες για το Instagram. Ενώ έχει εξαιρετική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες.

Ποια είναι η λίστα των υπόλοιπων ελληνικών ξενοδοχείων που συγκαταλέγοντα στα 6 καλύτερα της Ευρώπης για την Telegraph

4. Ekies All Senses, Βουρβουρού, Χαλκιδική

Βαθμολογία 8 στα 10 παίρνει το ξενοδοχείο της Χαλκιδικής. Πρόκειται για ένα resort 4 αστέρων με ελληνικό σχεδιασμό, σπα και εστιατόριο. Είναι ιδανική επιλογή για οικογένειες με παιδιά. Η διανυκτέρευση ξεκινά από 121 λίρες τη βραδιά.

5. Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Βθαμολογία 9 στα 10 για το πολυτελές ξενοδοχείο των νοτίων προαστείων της Αττικής. Πρόκειται για το πρώτο Four Seasons ξενοδοχείο στην Ελλάδα με τιμές που ξεκινούν από 318 λίρες τη βραδιά.

6. Soho Roc House, Μύκονος

Με βαθμολογία 8 στα 10, αυτό είναι το τελευταίο ξενοδοχείο που προτείνει η Telegraph για διακοπές στην Ελλάδα. Το ξενοδοχείο είναι απόλυτα κατασκευασμένο σύμφωνα με τον κυκλαδίτικο ρυθμό ενώ είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης. Η διανυκτέρευση ξεκινά από 190 λίρες.

Related posts

Κατάρρευση σχολείου: Νεκροί πολλοί από τους μαθητές – Σκηνές πανικού στα ερείπια

Ανακοίνωση για το Ίντερνετ στην Αθήνα – Τι θα γίνει σε όσους έχουν Cosmote

Χωρίς τον Νίκο Ευαγγελάτο από σήμερα η ελληνική τηλεόραση – Το συγκινητικό του αντίο