Εμπορικά κέντρα: Πότε αναμένεται να ανοίξουν μαζί με τα φροντιστήρια και τα κέντρα αισθητικής

Εμπορικά κέντρα: Πότε αναμένεται να ανοίξουν μαζί με τα φροντιστήρια και τα κέντρα αισθητικής

Εμπορικά κέντρα: Τι πρόκειται να εισηγηθούν οι λοιμωξιολόγοι για το άνοιγμά τους

Εμπορικά κέντρα: Αποφάσεις σχετικά με το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων αναμένεται να ληφθούν αυτή την εβδομάδα. Αφού άνοιξε το λιανεμπόριο στις 5 Απριλίου και τα Λύκεια στις 12 Απριλίου. Το επόμενο βήμα είναι να ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα, τα φροντιστήρια και τα κέντρα αισθητικής.

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι θα εισηγηθεί στην επιτροπή για το άνοιγμα των παραπάνω. Διευκρίνισε βέβαια ότι αυτό θα συμβεί, στην περίπτωση που η επιδημιολογική κατάσταση το επιτρέπει. Υποστηρίζει μάλιστα το αίτημα του εμπορικού κόσμου για αγορές χωρίς ραντεβού.

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων εκτιμάται ότι θα προτείνει το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου. Οι αγορές θα μπορούν να γίνονται μέσω click in shop, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα χρειάζεται ραντεβού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, του υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε εισηγηθεί να ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα και τα εκπτωτικά χωριά. Ωστόσο δεν ελήφθη μία τέτοια απόφαση.

Εάν όλα πάνε καλά και τα κρούσματα παρουσιάσουν πτωτική τάση, την ερχόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου θα ανοίξουν:

Εμπορικά κέντρα: Πότε αναμένεται να ανοίξουν μαζί με τα φροντιστήρια και τα κέντρα αισθητικής

Πέρα από το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων, οι μαθητές ζητούν το άνοιγμα των φροντιστηρίων άμεσα λόγω Πανελληνίων

Οι μαθητές στα Λύκεια θεωρούν ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ανοίξουν τα φροντιστήρια. Έτσι θα μπορέσουν να κάνουν επαναλήψεις, καθώς οι Πανελλήνιες εξετάσεις κοντοζυγώνουν. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα αγχωμένα με την όλη κατάσταση, καθώς διακυβεύεται το μέλλον τους.

Προτεινόμενα