Εμβολιάστηκε με Pfizer και βρέθηκε νεκρός: 15χρονος πέθανε μετά την πρώτη δόση

Εμβόλιο κορωνοϊού: 15χρονος πέθανε μετά τη 1η δόση

Εμβόλιο κορωνοϊού: Έφηβος 15 ετών, εμβολιάστηκε και λίγα 24ωρα αργότερα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Εμβόλιο κορωνοϊού: Έφηβος 15 ετών, εμβολιάστηκε και λίγα 24ωρα αργότερα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. «Ο αδερφός μου ήταν ένα πολύ δυνατό παιδί. Δεν είχε κανένα πρόβλημα», έγραψε ο αδελφός του στο Facebook. Η περίπτωση του εξετάζεται από τις αρχές.

Υπενθυμίζεται πως το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Κυριακής από συγγενικό του πρόσωπο στο χωριό Μανταίικα Αρκαδίας. Μάλιστα, φαίνεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, που μετέφερε το arcadiaportal.gr ανέφεραν ότι το παιδί είχε εμβολιαστεί δύο ημέρες νωρίτερα. Μάλιστα, με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer.

Εμβόλιο κορωνοϊού: 15χρονος πέθανε μετά τη 1η δόση

Θάνατος 15χρονου λόγω του εμβολίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για το περιστατικό υπήρξε ενημέρωση κατά την χθεσινή συνεδρίαση από το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΦ με τις πληροφορίες να λένε ότι ο 15χρονος είχε εμβολιαστεί την περασμένη Παρασκευή.

Προς το παρόν οι υγειονομικές αρχές δεν μπορούν να αποδώσουν τον θάνατό του στον εμβολιασμό. Ωστόσο η χρονική συσχέτιση εντάσσει το περιστατικό στα συμβάντα που διερευνώνται. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν την ιατροδικαστική εξέταση να γίνεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα από τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Ο αδερφός μου ήταν ένα πολύ δυνατό παιδί. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Είχε κάνει το εμβόλιο την Παρασκευή», έγραψε από πλευράς του σε σχόλιο του στο facebook ο αδερφός του άτυχου 15χρονου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo