Ένα ολόκληρο χωριό στη Χαλκιδική στο πλευρό του μικρού ήρωα Ιωσήφ που πάσχει από νευροβλάστωμα

Μικρός Ιωσήφ: Η δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του

Πρόκειται για έναν μικρό ήρωα, που προσπαθεί και πάλι να κερδίσει μια ευκαιρία για ζωή και έχει στο πλευρό του ένα ολόκληρο χωριό να τον στηρίζει.

Οι κάτοικοι του χωριού Στανός έχουν βάλει κουμπαράδες στα δύο σούπερ μάρκετ του χωριού για να συνδράμουν στην προσπάθεια να σωθεί το παιδί που πάσχει από νευροβλάστωμα 

Περισσότερες πληροφορίες για τον μικρό Ιωσήφ

Ένα ολόκληρο χωριό έχει ξεσηκωθεί στη Χαλκιδική για να σωθεί ο μικρός Ιωσήφ-Χρυσός που είναι μόλις ενός έτους και χρειάζεται τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου. Πριν ένα μήνα το παιδί, σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.com, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου το οποίο έχει εξαπλωθεί στον μυελό των οστών και στα κόκκαλα. Μέχρι στιγμής παλεύει με όλη τη δύναμη που έχει, δίνοντας έναν άξιο αγώνα ζωής.

Η περιπέτεια του μικρού παιδιού συγκίνησε όλο το χωριό που αποφάσισε να μπει στον αγώνα της οικογένειας για να σωθεί το παιδί. Σύμφωνα με τη τοπική κοινότητα του Στανού από σήμερα θα τοποθετηθούν κουμπάραδες στα δύο super market του χωριού, Μοσχόπουλου Βασίλη και Μιχαηλίδη Γεώργιου, ώστε να συνδράμουν και οι κάτοικοι του Στανού για τον μικρό Ιωσήφ.

Πηγή: ChalkidikiPolitiki

Related posts

Πέθανε ο Τσουκαλάς Αντώνης

Μόλις λύθηκε το μυστήριο για το πως χτίστηκαν οι πυραμίδες της Αιγύπτου

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την 57χρονη Χαρά που πeθανε από λιποαναρρόφηση – Το μοιραίο λάθος