Ένας χαμός στο νοσοκομείο Αγρινίου: 50 ανεμβολίαστοι σε αναστολή και άλλοι 40 σε αναρρωτική άδεια!

Ένας χαμός στο νοσοκομείο Αγρινίου: 50 ανεμβολίαστοι σε αναστολή και άλλοι 40 σε αναρρωτική άδεια!

Νοσοκομείο Αγρινίου: Προέκυψαν σημαντικά κενά στη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος

Νοσοκομείο Αγρινίου: Τα ποσοστά θνησιμότητας στο συγκεκριμένο νοσοκομείο άγγιξαν το 100% τον Ιούνιο που μας πέρασε. Η Μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου παραμένει κλειστή, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαμαρτύρονται για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου της αναστολής εργασίας (άνευ πληρωμών) σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Η εικόνα στο νοσοκομείο Αγρινίου προβληματίζει ήδη. Συνολικά 87 εργαζόμενοι από το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τρεις γιατροί, παραμένουν ανεμβολίαστοι και οι 50 από αυτούς τέθηκαν σε αναστολή εργασίας.

Οι υπόλοιποι 40, σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, έχουν βγει σε αναρρωτική άδεια. Το γεγονός ότι ταυτόχρονα, 40 άτομα, ανεμβολίαστα, βγήκαν σε αναρρωτική άδεια, προκαλεί ερωτήματα. Μάλιστα, σε συνδυασμό με όσους τέθηκαν από σήμερα σε αναστολή εργασίας, προκλήθηκαν σημαντικά κενά στη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ένας χαμός στο νοσοκομείο Αγρινίου: 50 ανεμβολίαστοι σε αναστολή και άλλοι 40 σε αναρρωτική άδεια!

Αγρίνιο: Σοβαρά προβλήματα στην νοσοκομειακή μονάδα της περιοχής

Η 6η ΥΠΕ κοινοποίησε σήμερα έγγραφο στο νοσοκομείο Αγρινίου, με το οποίο αναστέλλονται ξανά τα τακτικά χειρουργεία. Το νοσηλευτικό ίδρυμα μετατρέπεται επί της ουσίας ξανά σε νοσοκομείο κορωνοϊού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου έχει αρχίσει να θυμίζει ξανά την εικόνα που είχε προ περίπου πέντε μηνών. Αυτό συμβαίνει, καθώς νοσηλεύονται σε αυτή περίπου 20 ασθενείς. Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που ήταν να λειτουργήσει στις 23 Αυγούστου, παραμένει κλειστή, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι ανησυχία έχει προκαλέσει τον περασμένο Ιούνιο το ποσοστό θνητότητας από κορωνοϊό, στη ΜΕΘ COVID του νοσοκομείου Αγρινίου, το οποίο, όπως ανέφεραν τότε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, «άγγιζε» το 100%.

Την παραπάνω πληροφορία, διέψευσε, με ανακοίνωσή της τότε η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, η οποία ωστόσο τόνιζε ότι η θνητότητα στη ΜΕΘ COVID ήταν πολύ υψηλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρωί έξω από τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Αγρινίου βρίσκονται αρκετά άτομα που διαμαρτύρονται για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τις αναστολές εργασίας των υγειονομικών. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες στις οποίες θα συμμετέχουν και ανεμβολίαστοι υγειονομικοί της περιοχής. Πάντως τόσο η ΠΟΕΔΗΝ όσο και τα τοπικά σωματεία έχουν ταχθεί επισήμως υπέρ των εμβολιασμών.

Προτεινόμενα