Εντυπωσίασε ολόκληρη την Ελλάδα: Η Bεατρίκη Καλυψώ Ντούγκου «έσπασε» ρεκόρ 34 ετών στον στίβο

Βεατρίκη Καλυψώ Ντούγκου: Τράβηξε όλα τα βλέμματα στο Πανελλήνιο

Η Βεατρίκη Καλυψώ Ντούγκου είναι το κορίτσι που τράβηξε όλα τα βλέμματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Η νεαρή πραγματοποιήσε μία εντυπωσιακή κούρσα στα 200 μέτρα.

Έχοντας πολλή όρεξη για γρήγορες κούρσες, κατέβηκε και στα 60μ. και στα 200μ., για να βρεθεί στους τελικούς και των δύο αγωνισμάτων. Στο 60άρι έτρεξε στον δεύτερο τελικό, τερματίζοντας σε 7.71 για να κάνει νέο ατομικό ρεκόρ, ενώ στο 200άρι θέλησε να καταρρίψει ένα μεγαλύτερο ρεκόρ.

Τρέχοντας ξανά στον δεύτερο τελικό, και τον 3ο διάδρομο, η Βεατρίκη Ντούγκου τερμάτισε σε 25.01 (!) για να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας Κ18 που κρατούσε 34 ολόκληρα χρόνια (από το 1989 και τη Μαρίνα Βασαρμίδου).

Βεατρίκη Καλυψώ Ντούγκου: Η νεαρή αθλήτρια είχε ξεχωρίσει στη μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Η αρκετά νέα αλλά με μεγάλη προοπτική σπρίντερ του ΑΣ Ρήγας Θεσσαλονίκης πανηγύρισε τερματίζοντας και το γεμάτο στάδιο χειροκρότησε μία πραγματικά άξια προσπάθεια, από μία αθλήτρια που μπορεί να προσφέρει πολλά.

Βέβαια, τη Βεατρίκη Ντούγκου δεν τη γνωρίσαμε χθες. Πριν μερικούς μήνες και την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η νεαρή αθλήτρια είχε ξεχωρίσει στη μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Related posts

Άγιο Φως: Συγκλονίζει το θαύμα με τον σχισμένο κίονα στην είσοδο του Πανάγιου Τάφου

Μ. Παρασκευή: Τι ώρα βγαίνει ο Επιτάφιος για την περιφορά

Πότε λήγουν οι παλιές ταυτότητες