Επεισόδια στο Σύνταγμα: Ειδικός φρουρός ανάμεσα 17 στους συλληφθέντες – Αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι

by Τόνια Τζαφέρη

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Ξεχύθηκαν στους δρόμους κατά των εμβολίων

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τελικά στην χώρα μας. Ευκαιρία βρήκαν οι αντιεξουσιαστές, να τρυπώσουν στις διαδηλώσεις κατά των εμβολίων και να ξεκινήσουν τα δικά τους παιχνίδια κατά των αστυνομικών. Το κορυφαίο όμως, είναι πως ανάμεσα στις συλλήψεις που έγιναν, βρέθηκε και ένας ειδικός φρουρός. Ο οποίος ουσιαστικά επιτίθονταν σε συναδέλφους του.

Δυστυχώς την στιγμή που τα κρούσματα και η μετάλλαξη Δέλτα, δεν δίνουν πολλές ελπίδες για έναν κανονικό χειμώνα. Υπάρχουν χιλιάδες πολίτες που δυσχεράνουν την κατάσταση με τον συνωστισμό, χωρίς καμία απόσταση και μέτρα.

Πιο αναλυτικά, σε συνολικά 17 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν χθες στο πλαίσιο της μεγάλης συγκέντρωσης αντιεμβολιαστων στο Σύνταγμα.

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Ξεχύθηκαν στους δρόμους κατά των εμβολίων

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ανάμεσα στους 17 συλληφθέντες ήταν και ένας ειδικος φρουρος. Ο οποιος υπηρετεί στη ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικης Αττικης. Ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται πως εντοπίστηκε και συνελήφθη κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που έκαναν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ.

Πρόκειται για υπαρχιφύλακα που υπηρετεί 12 χρόνια στην ΕΛΑΣ. Απορίας άξιο πάντως πώς ο συγκεκριμένος άνδρας συμμετείχε στα επεισόδια των αντιμεβολιαστων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγες, παρόλο που οι 16 από τους 17 συλληφθέντες είχαν αφεθεί ελεύθεροι. Ο ειδικος φρουρος κρατήθηκε για περισσότερη ώρα. 

Όπως έγινε γνωστό το πρωί, όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι οι αντιεμβολιαστες συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και την Ομονοια λίγο μετά τις επτά το απόγευμα. Μπορεί για δυόμιση ώρες να μην είχαν προκληθεί επεισόδια, όταν όμως αποχώρησε το μεγαλύτερο μέρος των συγκεντρωμένων, ορισμένοι από αυτούς επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα