Επεισόδιο μεγάλων διαστάσεων στο κελί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και του Μένιου Φουρθιώτη για απίστευτο λόγο

by Τόνια Τζαφέρη

Άγρια επεισόδια στις πτέρυγες του Κορυδαλλού

Η VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού λένε πως έχει πάντοτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και αυτό επιβεβαιώνεται ύστερα από ένα άγριο επεισόδιο το οποίο έλαβε τόπο στην πτέρυγα, όπου βρίσκονται μαζί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Μένιος Φουρθιώτης και αρκετοί άλλοι… γνωστοί για τις πράξεις τους.

Το όνομά της προήλθε από το γεγονός, ότι εκεί βρίσκονται πρόσωπα γνωστά του δημοσίου βίου. Τον τελευταίο καιρό, όμως, έχουν προστεθεί στη λίστα και άτομα, που απασχόλησαν τη δημοσιότητα και ενδεχομένως κινδυνεύουν με άλλους κρατούμενους.

Αν ο Μένιος Φουρθιώτης είναι λογικό να βρίσκεται σε αυτή την πτέρυγα, δεν ισχύει το ίδιο και για τον φονιά των Γλυκών Νερών, βάσει προηγούμενης μηδαμινής έκθεσής του στη δημοσιότητα. Με το έγκλημα να αποκτά τέτοια διάσταση, ωστόσο, δεν είναι παράξενο που κι εκείνος εστάλη εκεί.

Ακόμη κι εκεί, βέβαια, τα επεισόδια δε λείπουν. Μαζί τους βρέθηκαν για κάποια στιγμή ταυτόχρονα ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, υπεύθυνος για οικονομική απάτη, ο «φαντομάς» της Εθνικής Πινακοθήκης και ο ιερέας με το βιτριόλι στη Μονή Πετράκη.

Επεισόδιο μεγάλων διαστάσεων στο κελί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και του Μένιου Φουρθιώτη για απίστευτο λόγο

Το επεισόδιο με τον ιερέα στις φυλακές Κορυδαλλού

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», μάλιστα, στην πτέρυγα υπήρξε επεισόδιο με τον ιερέα, με συνέπεια εκείνος και άλλος ένας κρατούμενος να αλλάξουν άμεσα περιβάλλον, την ώρα που… εξομολογούσε τον Μπάμπη. Αποτελεί πάγια τακτική στις φυλακές, ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση, με το… παρεάκι πάντως να μένει κατά τα περισσότερα μέλη του ετερόκλητο μεν, συνδεδεμένο δε με βάση φοβερές ιστορίες εγκλημάτων.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν