Έπεσε και τραυματίστηκε στο κεφάλι 11χρονος επειδή έπαιζαν με τις μάσκες

by Τόνια Τζαφέρη

Φορούσαν τις μάσκες στα μάτια

Για τα μικρά παιδιά είναι δύσκολα να αντιληφθούν τόσο τη σωστή χρήση της μάσκας, αφού παίζουν με αυτές, τις ποδοπατούν και τις φορούν ξανά για να εισέλθουν στην τάξη.

Το τι συμβαίνει με τις μάσκες στα σχολεία, το γνωρίζουν πολύ καλά οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι μέσα σε όλη αυτή την παράνοια, καλούνται να τηρούν τα μέτρα που ορίζουν τα πρωτόκολλα του υπουργείου Υγείας.

Έπεσε και τραυματίστηκε στο κεφάλι 11χρονος επειδή έπαιζαν με τις μάσκες

Στην περίπτωση μάλιστα ενός 11χρονου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη, μια ομάδα παιδιών έπαιζε στο προαύλιο κατά την διάρκεια του διαλλείματος, ένα παιχνίδι με τις μάσκες.

Το σκηνικό με το ατύχημα εξαιτίας της μάσκας

Σύμφωνα με το GRTimes, τα παιδάκια του Δημοτικού, φορούσαν την προστατευτική μάσκα στα μάτια τους και έπαιζαν κυνηγητό, με αποτέλεσμα ένας 11χρονος μαθητής να πέσει πάνω στην μπασκέτα και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον μαθητή στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρώτη εκτίμηση των διασωστών ήταν κάκωση στο κεφάλι και ρινική αιμορραγία.

Για καλή του τύχη, η κατάσταση της υγείας του παιδιού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν αποπνέει ανησυχία.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν