«Επικίνδυνη για τους ανθρώπους γύρω της»: Η καταγγελία της μητέρας της 29χρονης Μήδειας

Βέροια: Η μητέρα και ο παππούς της 29χρονης καταγγέλνουν

Πολλά ερωτηματικά έχουν προκύψει για την υπόθεση της 29χρονης φερόμενης ως μητροκτόνου του 11 μηνών βρέφους της, σχετικά με ευθύνες που θα πρέπει να αποδοθούν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 29χρονη έχει αποδεδειγμένο σοβαρό ψυχιατρικό παρελθόν ενώ είχε νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο η μητέρα της 29χρονης αλλά και ο παππούς της πέρασαν την πόρτα του Εισαγγελέα και την κατήγγειλαν πώς είναι επικίνδυνη όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για τους γύρω της.

Μάλιστα, δεν έγινε μία φορά αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν πώς συνέβη τουλάχιστον δέκα φορές.

Η δήλωση του παππού της 29χρονης από τη Βέροια

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο παππούς της 29χρονης ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε η εγγονή του, η οποία το τελευταίο διάστημα φαινόταν καλά.

«Έπαιρνε την αγωγή της, δεν ξαναπήγαμε στην κλινική. Είχε νοσηλευτεί πολλές φορές, εδώ και 14 χρόνια. Όταν έπαιρνε την αγωγή της ήταν μια χαρά, όταν δεν την έπαιρνε, ξαναγυρνούσε στην κλινική. Και να ζητούσε βοήθεια εδώ, τι θα γινόταν, δεν έχουμε την ταχύτητα της Αθήνας. Άσε με να πάω να ανάψω το κερί του κοριτσιού» είπε στη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο