Επιτέλους η πρώτη προφυλάκιση για βασανισμό ζώου στην Ελλάδα – Φυλακή για 23χρονο Έλληνα

by Τόνια Τζαφέρη
Επιτέλους η πρώτη προφυλάκιση για βασανισμό ζώου στην Ελλάδα – Φυλακή για 23χρονο Έλληνα

Πάτρα: Επιτέλους η πρώτη προφυλάκιση για βασανισμό ζώου στην Ελλάδα

Πάτρα: Καιρός ήταν και πολύ άργησε, να τιμωρούνται επιτέλους και στην χώρα μας, οι βασανισμοί και θανάτωση ζώων.

Η πρώτη προφυλάκιση στην Ελλάδα για βασανισμό και θανάτωση γάτας είναι γεγονός. Στις φυλακές θα οδηγηθεί ένας 23χρονος άνδρας που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας. Kαι ομολόγησε ότι έσφαξε μια γάτα στην περιοχή του νότιου πάρκου της Πάτρας πλησίον της οδού Παπαφλέσσα.

Η είδηση έγινε γνωστή από την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία.

Ο δράστης ένας 23χρονος Ρομά εθεάθη από περιοίκους να περπατά, γεμάτος αίματα, έχοντας στα χέρια του μια δολοφονημένη γάτα και μια αυτοσχέδια λεπίδα.

Σύμφωνα με την κυρία Έλενα Αρβανίτη, δικηγόρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο), οι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.

Ο 23χρονος, όπως αναφέρει το zoosos.gr, κρατήθηκε στο Β’ Α.Τ. Πάτρας και μεταφέρθηκε την επόμενη μέρα στον εισαγγελέα, απ’ όπου πήρε αναβολή.

Σήμερα, προσήχθη για να απολογηθεί στον ανακριτή και λίγο μετά τις 12:30 διατάχθηκε η προφυλάκισή του, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

H δημοσίευση σχετικά με την θανάτωση ζώου στην Πάτρα

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τον Αλέξη Τσίπρα: Προανήγγειλε τη δημιουργία νέου κόμματος – Auτo είναι το όνομα

Ευτυxισμένος μπαμπάς ο Γιώργος Τσαλίκης: Μόλις έγινε γνωστή η ευxάριστη είδηση

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Παραιτείται ο Ανδρουλάκης από το ΠΑΣΟΚ; Οι 4 υποψήφιοι πρόεδροι

Xαμoς στην παρουσίαση του βιβλίου του Τσίπρα – Φώναζαν: «Να τος ο πρωθυπουργός!»

Ξεκίνησαν να πέφτουν οι Kλnσεις στα σούπερ μάρκετ – Ποια παpάBασn μπαίνει στο στόχαστρο της Τροχαίας

Προτεινόμενα