Επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν δημοσιογράφους του OPEN στον αέρα – Με αναφιλητά έκλαιγε η δημοσιογράφος

Φωτιές στην Αθήνα: Επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν δημοσιογράφους του OPEN στον αέρα

Φωτιές στην Αθήνα: Κάλυπταν την καταστροφική φωτιά, όταν δέχτηκαν επίθεση

Φωτιές στην Αθήνα: Στην περιοχή των Θρακομακεδόνων βρίσκονταν τα δύο συνεργεία του OPEN, τα οποία κάλυπταν την καταστροφική φωτιά, όταν δέχτηκαν επίθεση.

Ομάδα ατόμων κινήθηκε απειλητικά και επιτέθηκε στους δημοσιογράφους που βρισκόντουσαν μέσα σε οχήματα και κάλυπταν τα γεγονότα μετά τη μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων.

Αρχικά υπήρξε φραστική επίθεση προς τον δημοσιογράφο Κώστα Αλατζά, ενώ στη συνέχεια ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η δημοσιογράφος Ελευθερία Σπυράκη.

Το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά, καθώς υπήρχε απευθείας σύνδεση με τη δημοσιογράφο να γίνεται θύμα επίθεσης εν ώρα εργασίας.

Αργότερα, η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε για την σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε. Όπως κατήγγειλε άγνωστοι τους πλησίασαν και προπηλάκισαν τόσο τον ίδια όσο και τον συνάδελφό της, καθώς και τον οπερατέρ του καναλιού.

Χτύπησαν και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα, και τα χρήματα του. Στη συνέχεια, όπως σχολίασε η δημοσιογράφος, με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.

Η Ελευθερία Σπυράκη κατήγγειλε επίσης πως «Την στιγμή της επίθεσης, ήταν δίπλα αστυνομικοί, και δεν έκαναν τίποτα»!

Φωτιές στην Αθήνα: Επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν δημοσιογράφους του OPEN στον αέρα

Φωτιές στην Αθήνα: Η στιγμή της επίθεσης

Αθήνα: Επίθεση κατά τη διάρκεια αποστολής στη φωτιά

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα