Επίθεση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη

by Τόνια Τζαφέρη

Οικογένεια Πισπιρίγκου: Το αδιανόητο περιστατικό μπροστά στις κάμερες

Ένταση επικράτησε όταν η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου βγήκε από συμβολαιογραφείου της Πάτρας, με τον δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη να ρωτά για δηλώσεις και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου να επιτίθεται σπρώχνοντας.

Επίθεση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη

Ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης περίμενε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου να βγει από συμβολαιογραφείο της Πάτρας και όταν την πλησίασε με το μικρόφωνο για να κάνει κάποια δήλωση, δέχθηκε επίθεση από τον θείο της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος τη συνόδευε.

Τι ακριβώς συνέβη με την οικογένεια Πισπιρίγκου και ποιες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση

Την ίδια ώρα, όλο και πιο κοντά στο ενδεχόμενο να ασκηθούν νέες διώξεις φαίνεται πως βρίσκεται η υπόθεση για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Παρασκευή 24 Ιουνίου αναμένεται να φτάσει ο φάκελος της προανάκρισης στα χέρια των εισαγγελέων Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου. Οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί αναμένεται να μελετήσουν το υλικό της δικογραφίας προκειμένου να αποφασίσουν εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί ως ύποπτη για να δώσει εξηγήσεις.

Επίθεση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη

Για περισσότερες από εννέα ώρες κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Την Τρίτη, για περισσότερες από εννέα ώρες κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ δίνοντας απαντήσεις στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο άλλων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί επέμειναν ιδιαίτερα στην ημέρα που βρέθηκε νεκρή η Ίριδα στην κούνια της καθώς η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν το μοναδικό άλλο πρόσωπο, πλην της Ρούλας Πισπιρίγκου, που ήταν παρούσα τις μοιραίες εκείνες ώρες.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν