Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι: Νεκρός εντοπίστηκε ο βοσκός μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του, τον καταπλάκωσε δέντρο

Καβάλα: Ο 56χρονος άντρας εντοπίστηκε με ένα δέντρο να τον έχει καταπλακώσει.

Νεκρός εντοπίστηκε ο άνδρας στην Καβάλα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, ο αγνοούμενος άντρας εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός, καταπλακωμένος από ένα δέντρο.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από κατοίκους της περιοχής, σε ένα δασάκι στον οικισμό Φωλιά, με ένα δέντρο να τον έχει καταπλακώσει.

Η εξαφάνιση του βοσκού στην Καβάλα, δηλώθηκε από συγγενείς του, στις αρχές της εβδομάδας με τις έρευνες να ξεκινούν. Σε αυτές πήραν μέρος και στενοί συγγενείς του, που έψαχναν και προσεύχονταν για ένα σημάδι ζωής.

Τελικά οι έρευνες ολοκληρώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο αγνοούμενος άντρας εντοπίστηκε νεκρός, στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου, κάτω από ένα δέντρο που τον είχε καταπλακώσει.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ το σημείο παραμένει αποκλεισμένο από αστυνομικούς και αναμένεται ιατροδικαστής. Η δική του αυτοψία θα δώσει μια πρώτη εικόνα για τις συνθήκες του θανάτου. Αν αυτός οφείλεται σε δυστύχημα ή αν πίσω από τις εικόνες κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής για τον θάνατο άνδρα στην Καβάλα

Related posts

Τέρμα ό,τι ξέρατε: Ψάρεμα μόνο με… άδεια από εδώ και πέρα – Αλλάζουν όλα για τους ερασιτέχνες ψαράδες

Απανωτά τα σοκ: Νεκρός και ο Χρήστος Σταυρόπουλος, λίγες ώρες μετά τον Στάθη – Διπλός θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ασύλληπτη τραγωδία: 37χρονος πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει ηλικιωμένο