Έσκασε βόμβα στην Ευρώπη: Η ανακοίνωση για την Aegean και τα αεροπλάνα της

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines απασχολεί για ακόμα μία φορά τους ευρωπαϊκούς μεταφορείς. Τι αναφέρει για την πορεία της Aegean η νέα ανακοίνωση.
Ευτυχώς, η αεροπορική απασχολεί την Ευρώπη για κάτι καλό, καθώς και πάλι κατάφερε να αποσπάσει βραβείο, με την Aegean να αναδεικνύεται ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» στα Skytrax World Airline Awards 2024.

Όχι μόνο δεν είναι η πρώτη χρονιά που κατακτά αυτή την διάκριση, αλλά πρόκειται για την 13η συνεχή χρονιά και 14η φορά συνολικά στα 25 χρόνια λειτουργίας της από την Skytrax, τον Διεθνή Οργανισμό Αξιολόγησης Αεροπορικών Εταιρειών.

Και εκτός από αυτή, πήρε και τη 2η θέση στην κατάταξη για την «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία στον Κόσμο» και την 3η θέση στην κατάταξη για την «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Νότια Ευρώπη».

κ. Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε σχετικά: «Κλείνοντας φέτος 25 χρόνια λειτουργία της εταιρείας μας, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που κατακτήσαμε και πάλι τον τίτλο της “Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη” στα Skytrax World Airline Awards 2024. Αυτή η διάκριση της AEGEAN στη συγκεκριμένη κατηγορία για 13η συνεχόμενη χρονιά και 14η συνολικά, αποτελεί για εμάς απόδειξη της συνεχούς προσπάθειας και αφοσίωσης των ανθρώπων μας και ένα, νομίζουμε, ακόμη σημαντικό επίτευγμα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό και γεμάτο προκλήσεις κλάδο, όπως είναι οι αερομεταφορές. Με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας μας, είμαστε ακόμη πιο αποφασισμένοι να ενισχύσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και φιλοξενίας. Ευχαριστούμε όλους τους επιβάτες και τους ανθρώπους μας που έκαναν αυτή την επιτυχία δυνατή».

Αναφερόμενος στη βράβευση της AEGEAN, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στην AEGEAN που ανακηρύχθηκε «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» στα Skytrax World Airline Awards 2024. Πρόκειται για την 14η διάκρισή της σε αυτή την κατηγορία συνολικά, και τη 13η συνεχόμενη σε αντίστοιχα έτη, και αυτό αποτελεί ένα πραγματικά αξιοσημείωτο επίτευγμα από μια αεροπορική εταιρεία σε αυτήν την πολύ ανταγωνιστική περιοχή που δραστηριοποιείται».

Related posts

Τώρα είναι στην αγκαλιά της Παναγίας: Νεκρή 11χρονη – Έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στις διακοπές

Νέα μεγάλη φωτιά στα τώρα: Εκκενώνονται δύο οικισμοί – Νέο μήνυμα από το 112

Νεπάλ: Τουλάχιστον 18 νεκροί στην συντριβή μικρού αεροπλάνου κατά την απογείωσή του