Εστίαση: Εξετάζεται πιθανό άνοιγμα το Μάρτιο – Σημείο προσοχής οι επιπτώσεις από το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Εστίαση: Εξετάζεται πιθανό άνοιγμα το Μάρτιο – Σημείο προσοχής οι επιπτώσεις από το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Εστίαση: Όπως όλα δείνουν τα καταστήματα της εστίασης θα είναι τα τελευταία που θα ανοίξουν στη χώρα

Εστίαση: Χθες πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ανοίγματος των καταστημάτων λιανεμπορίου. Τόσο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όσο και στης Αθήνας, πλήθος κόσμου έσπευσε στις αγορές για ψώνια. Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και οι καταναλωτές είναι ενθουσιασμένοι που το λιανεμπόριο άνοιξε και πάλι μετά από τόσο καιρό.

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τι μέλλει γενέσθαι στο κοντινό μέλλον με τα σχολεία. Καθώς και τα χιονοδρομικά κέντρα και το χώρο της εστίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος της εστίασης εξετάζεται ήδη από τους ειδικούς λοιμωξιολόγους. Σχετικά με το πότε θα ήταν ασφαλές να ανοίξει. Στην προγραμματισμένη συνεδρίαση που θα γίνει την Παρασκευή, θα εξεταστεί το πιθανό άνοιγμα καταστημάτων ΠΡΟΠΟ, τατουάζ, ψάρεμα και κυνήγι από τη Δευτέρα 25/1.

Επίσης, σύμφωνα με το STAR, θα εξεταστεί και το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων από την 1η Φεβρουαρίου. Συνέχεια, τα επόμενα που εξετάζεται να ανοίξουν είναι τα χιονοδρομικά κέντρα από τις 8 Φεβρουαρίου. Ενώ τελευταίος μένει σε κάθε περίπτωση ο χώρος της εστίασης.

Εστίαση: Εξετάζεται πιθανό άνοιγμα το Μάρτιο – Σημείο προσοχής οι επιπτώσεις από το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Δείτε αναλυτικά πότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί το άνοιγμα της εστίασης – Το άνοιγμα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τις συνέπειες του λιανεμπορίου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο χώρος της εστίασης θα είναι ο τελευταίος που θα ανοίξει στην οικονομία. Τα πρώτα δεδομένα είναι ότι δεν υπολογίζεται άνοιγμα της εστίασης πριν το Μάρτιο. Επομένως, τουλάχιστον για τους επόμενους δύο μήνες ο χώρος της εστίασης θα παραμείνει κλειστός.

Το καλό σενάριο είναι να πραγματοποιηθεί το άνοιγμα από 15 Μαρτίου με ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα και θερμάστρες στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια Λινού «Ο χώρος της εστίασης στον εξωτερικό χώρο, με υπαίθριες θερμάστρες. Και με πολύ προσοχή στους εργαζομένους, θα μπορούσε να ανοίξει. Με συχνά τεστ στους εργαζομένους και μόνο στους εξωτερικούς χώρους».

Προτεινόμενα