«Έσβησε» ακαριαία ο μηχανοδηγός στη φονική σύγκρουση στα Τέμπη: Ο Γιώργος Κουτσούμπας ήταν πατέρας 3 παιδιών

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών

Σε εθνική τραγωδία έχει εξελιχθεί η σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων αργά το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη, με τον αριθμό των νεκρών να έχει φτάσει τους 38, ενώ πάνω από 70 είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων περίπου οι 66 νοσηλεύονται – έξι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ανάμεσα στα θύματα, αυτής της αδιανόητης τραγωδίας, είναι ένας συμπολίτης μας, ο μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπας, από την Αμαλιάδα, ο οποίος εργαζόταν ως μηχανοδηγός στην Hellenic Train.

Σιδηροδρομικός με μεγάλη εμπειρία, διέμενε τους τελευταίους μήνες στη Θεσσαλονίκη, εργαζόμενος στην πιο σύγχρονη γραμμή της χώρας από την συμπρωτεύουσα στην πρωτεύουσα.

Η είδηση πως ο Γιώργος Κουτσούμπας είναι ένας από τους αγνοούμενους μηχανοδηγούς σόκαρε την τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας, αλλά και τους συναδέλφους του.

Ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός, τόσο στην περιοχή της Ηλείας, όσο και στον χώρο των σιδηροδρομικών.

Τον αγαπημένο τους φίλο από την Αμαλιάδα Γιώργο Κουτσούμπα, μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας 63503, έχουν αρχίσει να αποχαιρετούν μέσα από την σελίδα του στο Facebook φίλοι και συνάδελφοί του από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τραγωδία στα Τέμπη: Θρήνος για τον μηχανοδηγό Γιώργο Κουτσούμπα

Ο εκλιπών, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη λόγω της εργασίας του, ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας. Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την 57χρονη Χαρά που πeθανε από λιποαναρρόφηση – Το μοιραίο λάθος

Τpαγωδία στην Ημαθία: 23χρονη ξύπνησε με δύσπνοια και πέθανε

Διαγράψτε άμεσα 3 εφαρμογές από τα κινητά σας – Αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς