«Έσβησε» για πάντα το χαμόγελο της 48χρονης Νάσιας από τη Λαμία: Άφησε πίσω της τη μονάκριβη κόρη της

Νάσια Τσαλαφούτα: «Έφυγε» από τη ζωή η άτυχη 48χρονη από τη Λαμία

Η 48χρονη Νάσια Τσαλαφούτα άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας σε πένθος τον Δήμο Λαμιέων. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας τελέστηκε σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου.

Η Νάσια Τσαλαφούτα άφησε την τελευταία της πνοή και την μονάκριβη κόρη της, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Εργαζόταν ως κοινωνικός λειτουργός στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και από τη θέση της βοηθούσε πολλούς δημότες που είχαν την ανάγκη ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης και μέσω του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο αδόκητος χαμός της σκόρπισε τη θλίψη, όχι μόνο στους συναδέλφους της στον δήμο, αλλά και σε όλη τη Λαμία, καθώς υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή για την καλοσύνη της και το ζεστό της χαμόγελο.

Ήταν σύζυγος του γνωστού ιατρού παθολόγου – ηπατολόγου, Γιάννη Ξυνοτρούλα, που εργάζεται στην υπηρεσία αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Αφήνει πίσω της επίσης την μονάκριβη κόρη της, Σπυριδούλα, γονείς και αδέρφια.

Το τελευταίο αντίο στη 48χρονη Νάσια είπαν συγγενείς και φίλοι, σήμερα, Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, στις 17:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Νάσια Τσαλαφούτα: Τα συλλυπητήρια των συναδέλφων της

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Λαμιέων και όλα τα μέλη του, εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια της συναδέλφου Αθανασίας (Νάσιας) Τσαλαφούτα.
Εκ μέρους όλων των συναδέλφων, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.
Καλό Παράδεισο…

Νάσια Τσαλαφούτα: Ο Σύλλογος Απανταχού Βουζιωτών εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της 48χρονης

Το Δ.Σ του Συλλόγου των Απανταχού Βουζιωτών εκφράζει τη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στον συγχωριανό μας γιατρό, Γιάννη Ξυνοτρούλα, για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του, Νάσιας!
Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια!!
Καλό ταξίδι, Νάσια…
Καλό παράδεισο!

Νάσια Τσαλαφούτα: Οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» αποχαιρετούν την αγαπημένη τους

«Οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Λαμιέων, βαθιά συγκινημένοι, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους της συναδέλφου μας, Αθανασίας (Νάσιας) Τσαλαφούτα, για τον αδόκητο χαμό της, η οποία εργαζόταν ως κοινωνική λειτουργός στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Λαμιέων.
Άνθρωπος χαρισματικός, δοτικός και υπομονετικός, υπηρέτησε άξια, με αγάπη και σεβασμό, τη θέση στην οποία εργαζόταν για περισσότερα από 20 χρόνια.
Από το 2002, που ξεκίνησε να λειτουργεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Λαμιέων και μέσα από την ιδιότητά της, αφουγκράστηκε τον πόνο και το παράπονο εκατοντάδων ηλικιωμένων συμπολιτών μας, κράτησε το χέρι και μετέδωσε δύναμη και επιμονή σε συμπολίτες μας, άτομα ΑΜΕΑ, προσφέροντας σε όλους αυτούς άμεσα βοήθεια και λύσεις στα προβλήματά τους και το σημαντικότερο, διδάσκοντάς τους να αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα τη ζωή.
Σίγουρα, η απώλειά της θα αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους αυτούς που είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν, κυρίως, όμως, σε εμάς, τους συναδέλφους της, την οικογένεια του «Βοήθεια στο Σπίτι», που όλα αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί της άψογα, προς όφελος των μελών-συμπολιτών μας και την αγαπήσαμε για την καλοσύνη της, το πάντα χαμογελαστό πρόσωπό της, το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα της.
Καλό Παράδεισο, Νάσια μας!
Θα μας λείψουν οι συμβουλές και ο γλυκός σου λόγος…
Μα πάνω απ’ όλα, θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μας, οι πράξεις σου αγάπης για τον συνάνθρωπο και η επιθυμία σου να προσφέρεις διαρκώς στο κοινωνικό σύνολο.

Πολλοί φίλοι και φίλες της την αποχαιρετούν στα social media με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια και αναφέρουν πόσο καλοσυνάτος και αγαπητός άνθρωπος ήταν…

Related posts

Τροχαίο σοκ στην Πειραιώς με παιδιά πριν από λίγο

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την 44χρονη που έπαθε ανακοπή και πέθανε μπροστά στο 7χρoνο παιδί της

Κλαίει η Ελλάδα: Νεκρή η 44χρονη που κατέρρευσε μπροστά στον 7χρονο γιο της στο Ηράκλειο