Εθελόντρια της Κιβωτού του Κόσμου για τον πατέρα Αντώνιο: «Είναι ψέματα, 13 χρόνια θα είχα δει κάτι»

Κιβωτός του Κόσμου: Η μαρτύρια μιας εργαζόμενης

Αύριο, στις 3 Φεβρουαρίου, ο πατέρας Αντώνιος καλείται να απολογηθεί ως ύποπτος για διάπραξη αδικημάτων μεγάλης ποινικής και ηθικής απαξίας. Ενώ ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου μαζί με άλλους εφτά μέλη, καλούνται να αντικρούσουν τις σοβαρές καταγγελίες, δεν λείπουν και εκείνοι που υπερασπίζονται τον πάτερ Αντώνιο.

“Ξέρω και τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και τον γιο τους. Το καλύτερο κλίμα. Αυτά δεν ισχύουν που ακούγονται. Αν αυτό το παιδί που είναι σήμερα 19 ετών, που του έκανε ό,τι του έκανε ο τάδε, ήταν 16 ετών. Αν τον κακοποιούσαν γιατί δεν πήγαινε στον πατέρα Αντώνιο κατ’ ιδίαν και να του πει ότι μου συμβαίνει αυτό κι αυτό. Δεν θα τον άκουγε; Γιατί δεν βγαίνει αυτός με τη φάτσα του;” ανέφερε αρχικά η εθελόντρια στο T-live.

“Βοηθούσε όλον τον Βοτανικό, τα Σεπόλια, την Αττική… Παίρναμε καρότσια με πράγματα. Άρα είναι ψέματα. Δεν ξέρω ποιος θέλει να τον βλάψει τον πατέρα Αντώνιο που είναι τόσο καλή ψυχούλα. Αν συνέβαιναν αυτά 13 χρόνια, θα πήγαινα εγώ τις εγγονές μου; Αδύνατον! Δεν θα καταλάβαινε κανείς ότι συμβαίνουν τέρατα στην Κιβωτό” πρόσθεσε η γυναίκα σε έντονο ύφος.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό