Έτοιμοι για μπουζούκια; Η ημερομηνία που ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης και με τι μέτρα

Άνοιγμα μπουζουκιών: Τότε ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης

Άνοιγμα μπουζουκιών: Τότε ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης

Άνοιγμα Μπουζουκιών: Έντός Ιουνίου η ανοσία θα φτάσει στο 50% τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Συνεπώς, το άνοιγμα των χώρων εστίασης και των μπουζουκιών, θα είναι ένα σχέδιο εφικτό.  Όπως χαρακηριστικά τόνισε ο υπουργός «Τα κρούσματα αποκλιμακώνονται, αλλά με αργό ρυθμό» 

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε, επίσης, στις χρηματοδοτικές ενισχύσεις που θα δοθούν στις πληττόμενες από την πανδημία επιχειρήσεις.

Είπε ότι στην εστίαση έχουν εκκαθαριστεί 7.360 αιτήσεις και 75,9 εκατ. έχουν δοθεί, ενώ εκκρεμούν 15.800 αιτήσεις ακόμα. «Πάει καλά το πρόγραμμα», τόνισε.

Άνοιγμα μπουζουκιών: Τότε ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης

Η διαδικασία για να ανοίξουν τα κέντρα διασκέδασης και αναψυχής

Για την πλατφόρμα για τα γυμναστήρια και τους παιδότοπους ο υπουργός επεσήμανε ότι η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, καθώς οι δικαιούχοι θα χρειαστεί να παραθέσουν μόνο 3 δικαιολογητικά, την άδεια, το Ε3 και την υπεύθυνη δήλωση του ΕΣΠΑ. Η χρηματοδοτική ενίσχυση φτάνει έως 18.000 ευρώ. Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα για τον τουρισμό.

Επίσης, σε συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, θα δοθεί χρηματοδοτική ενίσχυση στις σχολές χορού, οι οποίες ανοίγουν 15 Ιουνίου.

Τόνισε, δε, ότι αύριο, 1η Ιουνίου ξεκινάει η πλατφόρμα του νέου εξωδικαστικού συμβιβασμού. «Το νέο σύστημα δεν έχει εμπλοκή υπαλλήλων, είναι όλο ηλεκτρονικό.» Αυτόματα προχωράει σε κούρεμα, εφόσον οι δικαιούχοι πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως εξήγησε.

Σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό, ανέφερε ότι το χρονοδιάγραμμα τηρείται και η μεταβίβαση θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Κλείνοντας ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Ελλάδα, αναφέροντας «Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, είπε πράγματα που είναι ανιστόρητα και παραβιάζουν τη συνθήκη της Λωζάνης. Είναι υποχρεωμένος να σέβεται τη συνθήκη»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo