«Έτσι, χύμα;»: Θύελλα αντιδράσεων για το λάθος στο βίντεο του «Τούνελ» με τα οστά που φέρονται να είναι του Μάριου

Φως στο Τούνελ: Αυτό που σκεφτήκαμε όλοι μας για τα οστά

Η Αγγελική Νικολούλη στο χθεσινό «Φως στο Τούνελ» επέστρεψε στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου που είχε συγκλονίσει στο παρελθόν. Ωστόσο ένα λάθος στο ρεπορτάζ του Τούνελ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ύστερα από μαρτυρία ενός κρατούμενου φυλακών οδηγήθηκε στο σημείο που φέρονται να βρίσκονται τα οστά του άτυχου Μάριο, με το συνεργείο της εκπομπής να ξεκινά τις έρευνες στο σημείο καταφέρνοντας μάλιστα να εντοπίσει τόσο το κρανίο για το οποίο έκανε λόγο ο μάρτυρας όσο και οστά του σώματος.

Και η Αγγελική έδειξε τα πάντα. Το κρανίο, τα οστά, την έρευνα λεπτό προς λεπτό, προβάλλοντας ωμές και απόλυτα σκληρές εικόνες στον αέρα του «Τούνελ».

«Αυτή η υπόθεση, 11 χρόνια μετά μας πονάει, μας πληγώνει ακόμη» δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη. Όμως, το γεγονός της προβολής των σκληρών αυτών εικόνων σε συνδυασμό με το γεγονός πως το συνεργείο της εκπομπής, άγγιξε -και αλλοίωσε- τα αποδεικτικά στοιχεία, εξόργισε τους τηλεθεατές και ιδιαίτερα τους χρήστες του Twitter.

Όσο για την αστυνομία; Η παρουσιάστρια της εκπομπής επιβεβαίωσε πως μετά την έρευνα εκείνη ειδοποιήθηκε και κατέφτασε στο σημείο. Αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα για να επιβεβαιωθούν αν εκείνα έχουν να κάνουν με τον άτυχο Μάριο.

Φως στο Τούνελ: Αντιδράσεις στο Twitter για τα όστα που φέρονται να είναι του Μάριου

Πηγή: dailymedia.com

Related posts

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά