«Έτσι έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα»: Όσα δείχνουν τα ευρήματα για τα δύο αγγελούδια

by Εύα Ζαχαριάδη

«Έτσι έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα»: Καταιγιστικές εξελίξεις για τους θανάτους των δύο παιδιών

Η υπόθεση της Πάτρας εξελίσσεται σ’ ένα θρίλερ δίχως τέλος. Έρχονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες για τους θανάτους των δύο αγγελουδιών, Μαλένας και Ίριδας.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο φάκελος με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, όχι μόνο δεν έχει κλείσει αλλά όπως είπε σύντομα θα υπάρχουν καταιγιστικές εξελίξεις, όσον αφορά το αναπάντεχο τέλος της Μαλένας και της Ίριδας. Είναι βέβαιος από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί πως τα δύο αγγελούδια δολοφονήθηκαν.

Βλέπει έγκλημα όχι με χρήση κεταμίνης όπως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, αλλά δια της μεθόδου της ασφυξίας. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί θα μπουν στο μικροσκόπιο τα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά τις τελευταίες ώρες της ζωής τους.

«Έτσι έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα»: Όσα δείχνουν τα ευρήματα για τα δύο αγγελούδια

«Έτσι έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα»: Τι σχολίασε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, ο οποίος ανέφερε πως εάν γίνει εκταφή το δείγμα από τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα «δείξει» την κεταμίνη.

«Αυτή η στιγμή έχουμε ένα επιβεβαιωμένο εύρημα, ότι η κεταμίνη αποτελεί την αιτία θανάτου. Αυτό που μπορούμε να δούμε λαμβάνοντας δείγμα από τα μαλλιά του παιδιού είναι ότι είμαστε σε θέση να δούμε κατά πόσο τα προηγούμενα επεισόδια συνδέονται με τη χρήση κεταμίνης ή άλλων ουσιών. Είναι μία ευκαιρία να λάβουμε αυτό το βιολογικό δείγμα ώστε να δούμε σε βάθος χρόνου κατά πόσο υπήρχε χρήση ουσιών ή και κεταμίνης».

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Λέων οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, δεν οφείλονται σε παθολογικά αίτια ή κάποιο γενετικό παράγοντα.

«Ουσιαστικά μιλάμε για επίδραση ενός εξωτερικού παράγοντα που πιθανότατα δεν είναι η κεταμίνη. Δεν είναι ούτε άλλη ουσία, θα σας έλεγα ότι μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο», δήλωσε και τόνισε πως το θρίλερ της Πάτρας είναι ένα πρωτόγνωρο έγκλημα όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν