Έτσι σκότωσε ο 90χρονος τον 50χρονο στην Τήνο: Οι μηνύσεις, το δηλητηριασμένο πηγάδι και τα καλώδια

by Τόνια Τζαφέρη

Έγκλημα στην Τήνο: 90χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 50χρονο που πάρκαρε έξω από το σπίτι του

Ένας 93χρονος έβαλε τέλος στην ζωή ενός 50χρονου άντρα για ασήμαντη αφορμή και πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν για έναν θερμοσίφωνα και οδήγησαν έναν πατέρα δυο παιδιών στον θάνατο.

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Τήνου το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο νησί, με δράστη έναν 90χρονο, ο οποίος σκότωσε πυροβολώντας με κυνηγετική καραμπίνα έναν 50χρονο.

Το φονικό σημειώθηκε στην περιοχή Μανέλα, για ασήμαντη αφορμή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, με θύμα τον Σπύρο Μεταξά, διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας της Τήνου.

Έτσι σκότωσε ο 90χρονος  τον 50χρονο στην Τήνο: Οι μηνύσεις, το δηλητηριασμένο πηγάδι και τα καλώδια

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε τον 50χρονο, την ώρα που εκείνος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, για μια θέση πάρκινγκ. Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτίριο και λέγεται, ότι οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές συγκατοίκησης, όπως ο ηλιακός θερμοσίφωνας.

Έτσι σκότωσε ο 90χρονος  τον 50χρονο στην Τήνο: Οι μηνύσεις, το δηλητηριασμένο πηγάδι και τα καλώδια

Κάποια στιγμή, όταν γίνονταν εργασίες στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι, ο δράστης είχε βγει έξω και δημιουργούσε φασαρίες. Να σημειωθεί πως το πάρκινγκ είναι δημόσιο.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι οι μεταξύ τους διαφορές ήταν γνωστές αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι ο ηλικιωμένος θα έφτανε στο σημείο να αφαιρέσει τη ζωή του γείτονά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 90χρονος έχει δημιουργήσει και στον δήμο προβλήματα, καθώς έμπαινε μέσα σε συνεδριάσεις και φώναζε με αποτέλεσμα να επεμβαίνει η αστυνομία και να τον απομακρύνει.

Πώς έγινε το φρικτό φονικό στο νησί της Τήνου

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το θύμα βγήκε από το σπίτι για να μπει στο αυτοκίνητο, ενώ ο δράστης βρισκόταν στο μπαλκόνι. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν και τότε ο δράστης κατέβηκε, πλησίασε το θύμα και έσπασε με το κοντάκι της καραμπίνας το τζαμί του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.

Ο δράστης είχε κάνει μήνυση στο θύμα ότι του δηλητηρίασε το πηγάδι και μήνυση για αυτοδικία επειδή είχε τοποθετήσει κεραία στην ταράτσα. Το θύμα από την πλευρά του είχε κάνει μήνυση στον δράστη για απόπειρα σωματικών βλαβών καθώς είχε προσπαθήσει να τον χτυπήσει με μαγκούρα και ο ηλικιωμένος είχε καταδικαστεί.

Έτσι σκότωσε ο 90χρονος  τον 50χρονο στην Τήνο: Οι μηνύσεις, το δηλητηριασμένο πηγάδι και τα καλώδια

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Πριν λίγο διάστημα έχασε τον αδερφό του από καρκίνο, ο οποίος είχε και εκείνος άλλα δύο παιδιά και είχε χάσει επίσης και τον πατέρα του, που ήταν διευθυντής της σχολής Αγιογραφίας της Τήνου και μετά τον θάνατό του, πήρε την θέση του. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε ένα χρόνο.

Αρχικά, αφότου πέθανε ο πατέρας του, χρέη διευθυντή στη σχολή, ανέλαβε ο αδερφός του. Αφού έφυγε κι εκείνος από τη ζωή λόγω καρκίνου, τη θέση πήρε το θύμα της άγριας δολοφονίας στην Τήνο.

Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον δράστη και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Τήνου όπου και ομολόγησε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo