Ευλαμπία Ρέβη: Το χτύπημα “κάτω από τη ζώνη” απέναντι στη δημοσιογράφο που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει

by Τόνια Τζαφέρη

Ευλαμπία Ρέβη: Πριν από λίγες ημέρες είχε συγκινήσει ολόκληρη την χώρα

Ευλαμπία Ρέβη: Έγινε μέσα σε λίγα λεπτά viral, μιας και μια μόνη στιγμή ζωντανά στον αέρα ήταν αρκετή για να δείξει το ήθος και την συμπαράσταση της, απέναντι σε πυρόπληκτο ηλικιωμένο. Η στιγμή που λύγισε και ξέσπασε σε δάκρυα, ήταν τόσο αληθινή και αυθόρμητη. Όπου σύντομα έγινε πρότυπο για πολλούς νέους και νέες, με το instagram account της, να σημειώνει τεράστια αύξηση στους ακολούθους.

Πιο αναλυτικά η μάχιμη δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη, συγκίνησε όλο το πανελλήνιο πριν από μερικές ημέρες. Καθώς βρέθηκε για ρεπορτάζ στην πρώτη γραμμή του μετώπου της φωτιάς, στην Εύβοια.

Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα καθώς παρακαλούσε έναν ηλικιωμένο να εκκενώσει το σπίτι του. Συγκινημένη και καταρρακωμένη από την φρίκη που είχε αντικρίσει στα πύρινα μέτωπα. Η δημοσιογράφος προθυμοποιήθηκε βοηθήσει τον ηλικιωμένο και να τον απομακρύνει μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο του Open.

Η νεαρή δημοσιογράφος με ανάρτησή της αποκάλυψε, ότι μπήκε στο στόχαστρο κακόβουλών οι οποίοι χάκαραν τον λογαριασμό της στο Instagram. Και ότι έχει ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η ανάρτηση της Ευλαμπίας Ρέβη

Ευλαμπία Ρέβη: Πριν από λίγες ημέρες είχε συγκινήσει ολόκληρη την χώρα

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo