Ευρυτανία: Μεγάλη ανατροπή στην εξαφάνιση της Ευρυδίκης, ραγδαίες εξελίξεις για την 48χρονη αγνοούμενη

by Εύα Ζαχαριάδη

Ευρυτανία: Εξελίξεις στην υπόθεση της 48χρονης αγνοούμενης

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, αποκάλυψε μια νέα εξέλιξη στην εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης. Μια μάρτυρας – κλειδί αποκάλυψε όσα συνέβησαν μια μέρα πριν την εξάφανιση της.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της περιοχής ερευνούν ένα νέο στοιχείο, το οποίο ίσως φέρει νέα τροπή στα σενάρια για με την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης.

Σύμφωνα με τη Στεφανία Κοκοτίνη, Διευθύντρια της εφημερίδας «Ευρυτανικός Παλμός», μιλώντας στην εκπομπή, η έρευνα παραμένει ανοιχτή, με τις Αρχές να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από τα αυτοκίνητα που προηγήθηκαν ή ακολούθησαν αυτό της Ευρυδίκης, το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου, όταν και εντοπίστηκε από κάμερα το τελευταίο της στίγμα.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο ίχνος της εντοπίστηκε στη Γέφυρα Τατάρνας, στη λίμνη Κρεμαστών, όπου, σύμφωνα με τα αρχικά σενάρια, η 48χρονη αυτοκτόνησε, πηδώντας στο νερό, κάτι για το οποίο, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο.

Η δικηγόρος Αθηνών, Βαλεντίνη Μέτου, που εκπροσωπούσε την 48χρονη στις καταγγελίες που έκανε για κακοποίηση από τον σύζυγό της, σε συνέντευξή της στο «Φως στο Τούνελ», κατέθεσε τη δική της μαρτυρία. Μάλιστα, φαίνεται πως είναι ο τελευταίος άνθρωπος, με τον οποίο η Ευρυδίκη μίλησε πριν τα ίχνη της χαθούν.

Ευρυτανία: Μεγάλη ανατροπή στην εξαφάνιση της Ευρυδίκης, ραγδαίες εξελίξεις για την 48χρονη αγνοούμενη

Ευρυτανία: Ο σύζυγος της 48χρονης είχε εισέλθει στο σπίτι ενώ είχε περιοριστικά μέτρα

Όπως επεσήμανε «με ενημέρωσε ότι ο σύζυγός της είχε εισέλθει σπίτι τους, ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι μη προσέγγισής της σε απόσταση 50 μέτρων και μετοίκισής του από τη συζυγική στέγη. Τη ρώτησα εκείνη τη στιγμή αν ήθελε να καλέσω την αστυνομία, μου είπε να μην κάνω τίποτα και μου έκλεισε απότομα το τηλέφωνο».

Και συμπληρώνει η δικηγόρος για την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης «η εικόνα που είχα εγώ για την αγνοούμενη, ήταν μίας γυναίκας που ήθελε να συνεχίσει τη ζωή της και να βάλει σε μία τάξη τα πράγματα. Σκόπευε να έρθει να μείνει στην πρωτεύουσα σε μία φίλη της, που θα την φιλοξενούσε μέχρι τη συνέχιση της δίκης του αυτοφώρου. Συνεπώς όλα αυτά δε μου έδωσαν την εικόνα του ανθρώπου που έχει αποφασίσει να τελειώσει τη ζωή του. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά στην παρούσα φάση».

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης

Οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών πρόκειται να συνεχιστούν, με ειδικό sonar, προκειμένου να σκαναριστεί ξανά ο βυθός, μήπως και εντοπιστεί κάποιο ίχνος της 48χρονης ή η σορός της.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo