Εξαφανίστηκαν 40 παιδιά – Θρίλερ στην Αττική: Τα ψάχνει η αστυνομία

Αττική: Έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστούν αγνοούμενα παιδιά

Αναπάντητα ερωτήματα και θρίλερ προκύπτει στην Αττική με 40 παιδιά να είναι αγνοούμενα καθώς δεν εμφανίζονται λύστε στο σχολείο και οι αρχές δεν κατάφεραν να τα εντοπίσουν ούτε και στο σπίτι.

Τα 40 παιδιά, σύμφωνα με έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α’ Αθηνών, απουσιάζουν συστηματικά από το σχολείο ενώ δεν έχουν εντοπιστεί ουτε στα σπίτια τους από την αστυνομία!

Συναγερμός έχει σημάνει για τον εντοπισμό 40 περίπου παιδιών που απουσιάζουν από τα σχολεία της Αττικής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Η υπόθεση του 7 χρόνου Αντρέα χτύπησε συναγερμό στην Αττική

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα μετά από σχετικό έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α’ Αθηνών που εστάλη τη Δευτέρα (14/2) σε σχολεία του κέντρου της Αθήνας και λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της αποτρόπαιης δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα 40 παιδιά δεν έχουν πάει εδώ και πολύ καιρό στο σχολείο τους, απουσιάζουν συστηματικά και αδικαιολόγητα, έχει γίνει έρευνα στα σπίτια τους από αστυνομικούς και κοινωνικές υπηρεσίες και δεν κατάφεραν να εντοπιστούν.

Πρόκειται κυρίως για παιδιά προσφύγων, μεταναστών από ευάλωτες οικογένειες.

Οι έρευνες συνεχίζονται και μάλιστα θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Related posts

Πολύ άσχημα νέα για την Ελλάδα – Τι τρομακτικό θα γίνει το έτος 2100

Συναγερμός στα σύνορα – Πυροβολήσαν Έλληνες συνοριοφύλακες από την τουρκική πλευρά

«Έκανα παιδί στα 45, το κοιτάζω και λέω, Α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια»: Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη