Έξαλλος με την απόδειξη σε βενζινάδικο στις Σέρρες: Οι εξηγήσεις του υπαλλήλου και η καταγγελία

Έξαλλος με την απόδειξη σε βενζινάδικο στις Σέρρες: Οι εξηγήσεις του υπαλλήλου και η καταγγελία

Σέρρες: Έξαλλος σε βενζινάδικο, εντόπισε κλεψιά και νοθεία στην ποιότητα των καυσίμων

Σέρρες: Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου σταμάτησε σε βενζινάδικο της περιοχής προκειμένου να προμηθευτεί καύσιμα. Όπως ο ίδιος ομολογεί, είχε ανάψει η ειδική ένδειξη για την ποσότητα του καυσίμου στο κοντέρ. Αυτό σημαίνει, ότι υπήρχαν περίπου 8 λίτρα μέσα στο ντεπόζιτο όπως ορίζει και ο κατασκευαστής.

Όπως περιγράφει ο οδηγός:

«Ο υπάλληλος γεμίζει με καύσιμο το αυτοκίνητο και μου λέει το ποσό της πληρωμής. Σύμφωνα με αυτό, είχε βάλει 58,87 λίτρα στην δεξαμενή καυσίμου»

Ο κάτοχος του οχήματος διαμαρτυρήθηκε αρχικά στον υπάλληλο. Είπε ότι αποκλείεται να έχουν τοποθετηθεί τόσα λίτρα στο αυτοκίνητο, καθώς μόλις είχε ανάψει η ένδειξη της ρεζέρβας. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή από τη στιγμή της ένδειξης το ρεζερβουάρ, έχει χωρητικότητα 8 λίτρα σε σύνολο 60 λίτρων, που είναι όλη η χωρητικότητα της δεξαμενής.

Ο υπάλληλος αποκρίθηκε ότι:

«Τόσα μπήκαν. Τι να σας πω, δεν ξέρω» και ο ιδιοκτήτης του οχήματος έφυγε πληρώνοντας το ποσό που έγραφε η απόδειξη.

Έξαλλος με την απόδειξη σε βενζινάδικο στις Σέρρες: Οι εξηγήσεις του υπαλλήλου και η καταγγελία

Η διαπίστωση που έκανε ο οδηγός που προμηθεύτηκε καύσιμα από το βενζινάδικο Σερρών

«Στις επόμενες 5 ημέρες που κινήθηκα με το αυτοκίνητο – έως το επόμενο φουλάρισμα – μόνο σε εθνική οδό (όχι σε πόλη), σε δρομολόγια Σέρρες – Θεσσαλονίκη, διαπίστωσα τα παρακάτω (πλην της αδικαιολόγητης ποσότητας καυσίμου που ισχυρίστηκε ότι έβαλε στο πρατήριο καυσίμων η υπάλληλος):

Α) Δεν απέδιδε καθόλου το αυτοκίνητο, δεν πήγαινε βήμα κοινώς.

Β) Δεν λειτουργούσε το Start-Stop στο αυτοκίνητο και ακούγονταν το σύστημα αναγέννησης φίλτρου σωματιδίων (DPF Regeneration) να δουλεύει διαρκώς.

Γ) Υπήρξε αύξηση στην μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου κατά 10% σε σχέση με τις κινήσεις μου τις προηγούμενες φορές, στα ίδια δρομολόγια και με τον ίδιο ρυθμό. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και τα παρακάτω:

1) Η ρεζέρβα καυσίμων στο αυτοκίνητο μου, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, όπως αναγράφεται στο εγχειρίδιο χρήσης του, είναι 8 λίτρα. Οπότε είχε μέσα τουλάχιστον 7+ λίτρα ακόμη, κατά την ώρα του φουλαρίσματος.

2) Το καύσιμο που μπήκε στο ρεζερβουάρ, σύμφωνα με την απόδειξη, ήταν 58,89 λίτρα.

3) Η συνολική χωρητικότητα του ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μου είναι 60 λίτρα, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του. Διαπίστωσα λοιπόν ότι στο συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων, όχι μόνο υπάρχει κλοπή στην ποσότητα (10%) αλλά υπάρχει και εκτεταμένη νοθεία στην ποιότητα του ενισχυμένου πετρελαίου.

Δράμα: Ράκος τα παιδιά της Αντιγόνης στο τελευταίο “αντίο” – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην εκκλησία (Βίντεο)

Αστυνομικοί με σαγιονάρες και άψογα αγγλικά «έπιασαν» συνέλαβαν οδηγούς ταξί που ζητούσαν μεγαλύτερα χρηματικά ποσά

Σάλος με την θέση που πήρε ο Ιερώνυμος για μισθούς Mητροπολιτών – «Λυπάμαι»

Το αντικείμενο που έλκει τις κατσαρίδες σαν μαγνήτης – Αν το έχετε στο σπίτι σας, πετάξτε το αμέσως!

Άλλαξε στιλ ξανά η Καρυστιανού για τις περιοδείες της – Κυκλοφορεί πλέον με ένα πελώριο μαύρο αμάξι

Προτεινόμενα