Έξαλλος ο Ευθύμιος Λέκκας στον αέρα του Open από τη Βαρυμπόμπη: “Είστε απαράδεκτοι”

Ευθύμιος Λέκκας στον αέρα του Open: “Είστε απαράδεκτοι”

Ευθύμιος Λέκκας στον αέρα του Open: Αναμενόμενο είναι η επόμενη ημέρα να μοιάζει κάπως έτσι. Κανείς δεν αναλαμβάνει ευθύνες, το μπαλάκι πηγαίνει από τον έναν στον άλλο. Και οι κατηγορίες παίρνουν ‘’φωτιά’’, χωρίς να τιμωρείται απολύτως κανείς. Είναι πραγματικά τραγική η κατάσταση στην χώρα μας, πόσο μάλλον σε τέτοιες καταστροφές. Ευτυχώς τουλάχιστον δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή. Καθώς κανείς δεν ξεχνά τα 102 θύματα πυρκαγιάς στο Μάτι.

Τα ξεσπάσματα έχουν ξεκινήσει. Και την αρχή έκανε ο Ευθύμιος Λέκκας μέσω ζωντανής σύνδεσης, όπου μίλησε στην εκπομπή του Open ,”Ώρα Ελλάδος”. Αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν στην πυρκαγιά στη Βαρμπόμπη, η οποία προκάλεσε τεράστιες καταστροφές.

Ωστόσο, πριν αναφερθεί στα όσα έγιναν, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ φανερά εκνευρισμένος τα “έβαλε” με τους παρουσιαστές. Καθώς ήταν σε αναμονή για περίπου μια ώρα. Τόνισε πως έχασε τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου περιμένοντας να μιλήσει στην εκπομπή.

“Πριν μου κάνετε την ερώτηση, θέλω να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα. Έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου στην περιοχή. Και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιό σας.

Ήταν ανοησίες αυτά που άκουγα και με εξόργισαν. Αν η πολιτική νοοτροπία είναι αυτή που άκουσα, πραγματικά, μας αξίζουν αυτά τα χάλια. Δεν πρόκειται ποτέ οι πολιτικοί να αλλάξουν.

Δεν μας σέβεστε, μαζί με τον ρεπόρτερ, δεν μας σέβεστε, τρία τέταρτα μέσα στον ήλιο και έχετε την άνεση των πολιτικών. Να παρουσιάζετε πολιτικούς μισή ώρα και να τους ακούμε μέσα στον ήλιο χάνοντας και ερευνητικό χρόνο. Και εγώ και οι συνεργάτες σας εδώ που είναι.”, δήλωσε έξαλλος.

Related posts

Φωτιά τώρα στους Δελφούς: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Μίλησε η επιστήμη: Να γιατί δεν πρέπει ποτέ να σκοτώσετε μια αράχνη που θα βρείτε μέσα στο σπίτι σας

«Σκоτεινό» το μέλλον της Ελλάδας – Μαθεύτnκαν σήμερα τα άσχημα νέα