Έξαλλος ο Βασιλακόπουλος στον ΣΚΑΪ: «Δε μπορούν να να βγαίνουν έξω ελεύθερα οι ανεμβολίαστοι»

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Αντιδρά στην κατάργηση πιστοποιητικού εμβολιασμού

Γνωρίζουμε πως είναι από τους πιο “φανατικούς” προωθητές του εμβολιασμού για τον κορονοϊό, επομένως δεν μας κάνει και εντύπωση που μόλις άκουσε για κατάργηση του πιστοποιητικού έγινε έξαλλος σε ζωντανή εκπομπή.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος υποστήριξε σήμερα το πρωί ότι είναι λάθος η πρόταση του Γκίγκα Μαγιορκίνη για κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού πριν το Πάσχα, καθώς -όπως είπε- δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα οι ανεμβολίαστοι.

Τι δήλωσε αναλυτικά ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

«Εγώ θα διαφωνούσα με την προσέγγιση του κ. Μαγιορκίνη. Μου θυμίζει περισσότερο ότι πλησιάζουν εκλογές αν γίνει κάτι τέτοιο, οπότε δεν πρέπει να ναι κανείς δυσαρεστημένος στη χώρα μας», τόνισε ο κ. Βασιλακόπουλος. Πρόσθεσε ότι η άποψή του δε στηρίζεται σε ιδεοληψία αλλά στο ότι είναι μικρότερες οι πιθανότητες να μεταδώσει κάποιος εμβολιασμένος.

Ειδικότερα ο Θ.Βασιλακόπουλος ανέφερε ότι ακόμα και με τη μετάλλαξη Όμικρον, οι πιθανότητες κάποιος να έχει τον ιό και να τον μεταδώσει είναι διπλάσιες αν είναι ανεμβολίαστος, «άρα το να πούμε ότι όλοι ελεύθερα, όλοι έχουν τον ίδιο κίνδυνο να μεταδώσουν τη νόσο στους άλλους δεν είναι ιδιαίτερα σωστό».

Related posts

Ενώ ήταν έτοιμοι να παντρευτούν, μια φωνή διέκοψε την τελετή. Μόλις η νύφη γύρισε και είδε ποιος ήταν, την κόπηκαν τα γόνατα

Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο Mi-28 στη Ρωσία – Νεκρά τα μέλη του πληρώματος

Πάτρα: Και δεύτερη γυναίκα έπαθε επιπλοκή στον 9ο μήνα – Νεκρό το βρέφος