Φως στο Τούνελ: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να θαφτεί το τάμπλετ μαζί με την Τζωρτζίνα

Φως στο Τουνελ: Σοκαριστική αποκάλυψη από το γραφείο τελετών

Στην χθεσινή εκπομπή, η Αγγελική Νικολούλη έλαβε μια ανατριχιαστική πληροφορία. Άνθρωπος από το γραφείο τελετών την ενημέρωσε πως η μητέρα ζήτησε μαζί με την Τζωρτζίνα να θαφτεί και το τάμπλετ του παιδιού.

Για εξαιρετικά σημαντική πληροφορία έδωσε τον «αέρα» της εκπομπής Φως στο Τούνελ η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη μετά από συνομιλία που είχε με το γραφείο Τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία της Τζωρτζίνας

Όπως είπε η δημοσιογράφος, κάποιος άνθρωπος από το γραφείο τελετών, την ενημέρωσε πως την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η τελετή της 9χρονης η Ρούλα Πισπιρίγκου τον πλησίασε και του ζήτησε μαζί με την Τζωρτζίνα να θαφτεί το τάμπλετ της μικρούλας. Όπως είπε, μάλιστα, ζήτησε να το ακουμπήσουν στα χεράκια της μικρής…

Όπως τόνισε η Αγγελική Νικολούλη αυτό είναι μια πληροφορία που μπορεί να μην σημαίνει τίποτα αλλά μπορεί να σημαίνει και πολλά δεδομένου ότι εδώ οι Αρχές πλέον ερευνούν μια υπόθεση ανθρωποκτονίας και άρα αυτό το τάμπλετ μπορεί να είχε να «δώσει» στην αστυνομία πολύτιμες πληροφορίες για πιθανές αναζητήσεις ή επαφές που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας!

Η πληροφορία στο Φως στο Τούνελ από το γραφείο τελετών για το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Λίγο αργότερα, η Αγγελική Νικολούλη, είπε πως η είδηση για το τάμπλετ επιβεβαιώνεται και από συγγενείς που ήταν παρόντες στην κηδεία της 9χρονης Τζορτζίνας καθώς το είδαν και οι ίδιοι.

Related posts

Έχει τις πιο χαμηλές τıμές από όλα: Σούπερ μάρκετ κολοσσός έρχεται στην Ελλάδα και απεıλεί Σκλαβενίτη & Lidl

Βίντεο-σοκ: Ο Μπότης έπεσε και έσπασε στο κεφάλι γυναίκας στην Κέρκυρα – Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15χρoνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ