Φρίκη σε σούπερ μάρκετ: Άφησε στο ταμείο το ακρωτηριασμένο σώμα του γιου της

Φρίκη σε σούπερ μάρκετ: Άφησε στο ταμείο το ακρωτηριασμένο σώμα του γιου της

Ιταλία: Άφησε στο ταμείο το ακρωτηριασμένο σώμα του γιου της

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη της Ιταλίας. Μία 44χρονη γυναίκα μπήκε σε σούπερ μάρκετ, πλησιάσε το ταμείο και άφησε πάνω στον πάγκο το ακρωτηριασμένο πτώμα του μικρού γιου της.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την 1η Οκτωβρίου στην πόλη Citta della Pieve, ενώ πιστεύεται ότι το 2 ετών αγοράκι δολοφονήθηκε από την ίδια του την μητέρα για να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες, η 44χρονη φώναζε για βοήθεια όταν άφηνε το άψυχο πτώμα του παιδιού της στον πάγκο του ταμείου. Το 2 ετών αγοράκι, ο μικρός Alex, είχε εννέα τραύματα από μαχαίρι στο σώμα, το στήθος και το λαιμό του. Όταν έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατο του.

Η 44χρονη μητέρα του συνελήφθη από τις Αρχές αφού βρήκαν ένα μαχαίρι στην τσάντα της, αν και εκείνη αρνείται την κατηγορία ότι έχει δολοφονήσει το 2 ετών παιδί της. «Δεν σκότωσα τον γιο μου», φέρεται να έχει δηλώσει επανειλημμένα στους αστυνομικούς.

Φρίκη σε σούπερ μάρκετ: Άφησε στο ταμείο το ακρωτηριασμένο σώμα του γιου της

Φοβέρο περιστατικό στην πόλη της Ιταλίας

Σημειώνεται ότι το τρυπημένο και ματωμένο μπλουζάκι του μικρού παιδιού και το φούτερ της γυναίκας βρέθηκαν αργότερα σε ένα κοντινό κτίριο. Επίσης, τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας που ανέλυσαν οι Αρχές δεν αποκάλυψαν άλλους πιθανούς υπόπτους στον τόπο του εγκλήματος εκτός από τη μητέρα του παιδιού.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, οι ιταλικές Αρχές πιστεύουν ότι το κίνητρο για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα ήταν να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού, από τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα και ήταν σε μια μακρά διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού τους. Ο πατέρας, ο οποίος σήμερα ζει στην Ουγγαρία, ειδοποίησε τις αρχές αφού έλαβε μια φωτογραφία του νεκρού γιου του μέσω WhatsApp. Οι αρχές αναφέρουν ότι η μητέρα του μικρού παιδιού έστειλε τη φωτογραφία, λίγο πριν σπεύσει στο σούπερ μάρκετ.

Προτεινόμενα