Φυλακές Τρίπολης: Τα κελιά που κρατούνται οι Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης – Έχουν από μία τηλεόραση το καθένα

by Αντώνης Βαλμάς

Φυλακές Τρίπολης: Τα κελιά του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη

Στον τρίτο θάλαμο των φυλακών Τρίπολης κρατούνται οι Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης μαζί με ακόμη 18 κρατουμένους.

Η εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1 έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον θάλαμο που κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Στις εικόνες φαίνεται ο διάδρομος έξω από τους θαλάμους των φυλακών και σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν είναι θάλαμοι χωρητικότητας 20 ατόμων και τα κρεβάτια είναι σε κουκέτες. Κάθε κρατούμενος έχει τη δική του τηλεόραση.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται 279 ημέρες στις φυλακές και ο Πέτρος Φιλιππίδης 133 ημέρες και είναι ιδιαίτερα πρόθυμος για να βοηθάει σε ό,τι χρειάζεται, ενώ κάνει παρέα με λίγα άτομα, στα οποία επαναλαμβάνει ότι του έχουν στήσει παγίδα και ετοιμάζεται να το αποδείξει στο δικαστήριο.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης από την άλλη έχει εγκλιματιστεί περισσότερο και δέχεται επισκέψεις από τον αδερφό του.

Φυλακές Τρίπολης: Τα κελιά που κρατούνται οι Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης – Έχουν από μία τηλεόραση το καθένα

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo