Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Απώλεια για το θέατρο δεν είναι οι Φιλιππίδηδες αλλά οι Τριανταφυλλόπουλοι»

by Τόνια Τζαφέρη

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Oι δηλώσεις του που προκάλεσαν αίσθηση

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Εχθές έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου, του γνωστού ηθοποιού Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Η οποία προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο το Σάββατο (21/08) . Ο δημοφιλής ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και έχασε την μάχη με την ζωή.

Με μια διαδικτυακή ανάρτηση το Σάββατο (21/08) ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έκανε λόγο για “απώλεια για το θέατρο”. Mετά τον θάνατο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου.

Έτσι, ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με μια ανάρτηση στο Facebook έκανε λόγο για «απώλεια για το θέατρο» . Σε αντίθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίοι έχουν οδηγηθεί στη φυλακή.

Οι δηλώσεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

Χαρακτηριστικά, στη διαδικτυακή ανάρτηση ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έγραψε: «Ούτε οι Λιγνάδηδες ούτε οι Φιλιππιδηδες είναι απώλεια για το θέατρο! Οι Τριανταφυλλόπουλοι είναι!».

Υπενθυμίζεται πως η είδηση του θανάτου του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου έγινε γνωστή μέσω διαδικτυακής ανάρτησης του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιος έγραψε στο Facebook: «Θα μας λείπει το σπουδαίο ταλέντο σου, το χιούμορ σου. Η φωνή σου που έντυσε τόσους ήρωες που λάτρεψαν τα παιδιά στις μεταγλωττίσεις. Θα μας λείπει ένας σημαντικός ηθοποιός που είχε τη στόφα των μεγάλων σπουδαίων του παρελθόντος. Με τίμησε η φιλία σου, θα σε αγαπώ και θα θυμάμαι πάντα».

Επισημαίνεται πως η εξόδιος ακολουθία θα γίνει εκτός Αθηνών σε στενό οικογενειακό κύκλο και αντί στεφάνων στη μνήμη του Κώστα Τριανταφυλόπουλου. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo