«Γι’ αυτό την σκότωσε στον ύπνο της»: Βράζει και πάλι η Αλόννησος ένα χρόνο μετά την δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς

Δολοφονία Κάρολαιν: Το έγκλημα που κανείς δεν ξεχνά

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η μόλις 20 ετών Κάρολιν έχασε την ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του συντρόφου, ωστόσο κανείς. δεν ξεχνά ποσό μάλλον όταν στο προσκήνιο βρίσκεται και η δίκη του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η Κάρολαϊν Κράουτς δολοφονήθηκε ένα χρόνο πριν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ωστόσο, η Αλόννησος συνεχίζει να βράζει.

Ειδικότερα, για τις 12 Απριλίου διεκόπη η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρα της κόρης του, Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, κατόπιν αιτήματος του συνηγόρου υπεράσπισής του.

Οι γονείς της Κάρολαιν δεν έδωσαν το “παρών” στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Επανέρχονται οι μνήμες για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς

Κάτοικοι της Αλοννήσου παρακολούθησαν τη διαδικασία της δίκης, από νωρίς το πρωί, όταν στις 8.20 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτανε στην οδό Λουκάρεως και μάλιστα, στα καφενεία του νησιού σχολίαζαν τη σωματοδομή του.

«Είναι ένας μικροκαμωμένος άνδρας. Γι’ αυτό την έπνιξε στον ύπνο της. Η Κάρολ ήταν ψηλή, γεροδεμένη και γυμνασμένη. Δε θα μπορούσε ποτέ να την αντιμετωπίσει στα ίσα, διότι γνώριζε και πολεμικές τέχνες. Ένας δειλός είναι. Οι άνδρες δε σκοτώνουν και όταν το κάνουν, δεν το κάνουν όταν ο άλλος κοιμάται» υπογράμμισε στο TheNewspaper.gr κάτοικος του νησιού.

Όλη η Αλόννησος, αυτές τις ημέρες, βρίσκεται στο πλευρό των γονέων της άτυχης κοπέλας, κατανοώντας πως είναι δύσκολη η περίοδος, επειδή θα αναγκαστούν να ακούνε πως έχασαν το κορίτσι τους από τα χέρια του γαμπρού τους.

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, ψύχραιμος, κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, έδωσε τα στοιχεία του, δηλώνοντας «έγγαμος και χήρος», άκουσε το κατηγορητήριο με προσοχή, κοιτάζοντας την εισαγγελέα στα μάτια και ανέμενε την απόφαση για την διακοπή της δίκης.

Το αίτημα διακοπής υπέβαλε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου,καθώς έπρεπε να παρίσταται σε άλλη δίκη στον Άρειο Πάγο, με το δικαστήριο να το κάνει αποδεκτό.

Γιατί οι γονείς της Κάρολαιν δεν θα παρευρεθούν στην δίκη του δολοφόνου της κόρης τους

«Ο κύριος Κράουτς δεν μπορεί να μετακινηθεί. Και η μητέρα της Καρολάιν- όπως είπαν οι ειδικοί- στη θέα του δολοφόνου της κόρης της, που επί σαράντα μέρες θρηνούσε μαζί της για το θάνατο της κόρης της, είναι βέβαιο ότι θα διαταράξει την ψυχική της υγεία, που είναι ακρογωνιαίος λίθος για την ανατροφή της μικρής Λυδίας, που είναι σήμερα δύο ετών. Το παιδί παρακολουθείται σε αραιότερα διαστήματα από γιατρούς, μεγαλώνει και είναι ένα χαρούμενο παιδί», επεσήμανε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα, ώστε να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα τέσσερις ένορκοι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες.

Related posts

Αuτή είναι η περιοχή στην Ελλάδα που κıνδuνεύει με τσоυνάμı

Ελλάδα: «Έφθασε» στη χώρα μας η 4ημερη εργασία – Η 1η εταιρεία που την εφαρμόζει

Πολύ δuσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό