Γιαννιτσά τραγωδία: Νεκρός ενας 59χρονος -δυστύχημα εν ώρα εργασίας

Γιαννιτσά τραγωδία: Εργάτης 59 ετών παρασύρθηκε από ερπυστριοφόρο φορτωτή

Γιαννιτσά τραγωδία: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στα Γιαννιτσά από το εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε με θύμα έναν 59χρονο. Ο άτυχος 59χρονος παρασύρθηκε από μηχάνημα έργων με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Το μοιραίο γεγονός έλαβε χώρα στις 8.30 το πρωί στον χώρο της αυλής της επιχείρησης κατά τη διάρκεια που εκτελούταν εργασίες φορτοεκφόρτωσης.

Το χρονικό της τραγωδίας που συνέβη στη περιοχή των Γιαννιτσών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται ότι ένας ερπυστριοφόρος φορτωτής παρέσυρε τον 59χρονο άτυχο εργάτη. Ένας 47χρονος συνάδελφος του χειριζόταν τον ερπυστριοφόρο φορτωτή. Σύμφωνα με τις πηγές πληροφόρησης, ο τελευταίος έκανε οπισθοπορεία τη μοιραία στιγμή και φαίνεται πως δεν έπεσε στην αντίληψη του η παρουσία του 59χρονου συναδέλφου του. ‘Ετσι προκλήθηκε η τραγωδία στα Γιαννιτσά στον Νομό Πέλλα. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 59χρονο. Εσπευσμένα έγινε η μεταφορά του σε νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί ανακοίνωσαν τον θάνατό του.

Έρευνα διεξάγεται από το αστυνομικό τμήμα Πέλλας για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος και κάτω υπό ποιες συνθήκες έχασε την ζωή του στο εργατικό δυστύχημα ο 59χρονος άντρας.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

Πυροβολισμοί τώρα στον Βύρωνα – Ένας νεκρός μέσα στο όχημά του

Το σπάνιο φαıνόμενο Fata Morgana ανοιχτά της Κύμης – Πλοίο «αιωρείται» πάνω από τη θάλασσα

Ψάρεμα με άδεια: Αλλάζουν όλα για ερασιτέχνες ψαράδες